Komputer for alle (Norway)

En litt sliten gammel traver

-

For 10–11 år siden var Dropbox stort sett alene om å levere en brukervenn­lig løsning for å lagre filene til private brukere på nettet.

I dag er selskapet blitt frakjørt når det gjelder funksjonal­itet og antall brukere, av blant andre giganten Google, men Dropbox er fortsatt et godt sted å lagre filer på nettet.

Det er lett å finne frem i mapper og filer når man åpner Dropbox i en nettleser, og tjenesten har flere fine funksjoner. Du kan blant annet gå tilbake i tid, slik at innholdet i Dropbox blir helt som det var på en gitt dato.

Den funksjonen er imidlertid forbeholdt betalingsl­øsningen. Hvis du bruker gratisvers­jonen, må du nøye deg med mer grunnlegge­nde funksjoner. Filoverfør­ingen er ikke blant de raskeste, men passer seg selv i bakgrunnen, så det er ikke noe problem med mindre du har dårlig tid. Det er et veldig stort sprang mellom gratisvers­jonen på to gigabyte og de tusen gangene mer plass du får med den rimeligste betalingsm­odellen fra Dropbox. I dag finnes det bedre løsninger – enten du vil ha en helt enkel og gratis tjeneste eller er villig til å betale for mer plass og flere funksjoner.

 ??  ??
 ??  ?? Dropbox er enkel og brukervenn­lig med snarveier til venstre, filer og mapper i midten og funksjoner til høyre (utenfor bildet).
Dropbox er enkel og brukervenn­lig med snarveier til venstre, filer og mapper i midten og funksjoner til høyre (utenfor bildet).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway