Komputer for alle (Norway)

Norsk lagringstj­eneste med lynrask overføring

-

JottaCloud er en norsk lagringstj­eneste som har tatt opp kampen i en bransje dominert av amerikansk­e interesser. Det har de gjort etter alle kunstens regler, og JottaCloud klarer seg utmerket.

Det går lynraskt å laste opp filer til en mappe hos JottaCloud – faktisk tre ganger så raskt som med Google Disk. I tillegg har tjenesten flere av de samme funksjonen­e som nettopp Google Disk: Du kan blant annet synkronise­re mapper på en Windowspc ved hjelp av et lite JottaCloud­program på maskinen. Samtidig lager det en snarvei i Utforsker, slik at du raskt og enkelt kan dra og slippe filer på mappen for å laste dem opp.

Nettjenest­en støtter Microsoft Office, slik at du kan opprette nye Exceleller Worddokume­nter direkte i JottaCloud. Du kan også åpne Microsoft Officefile­r som er lagret på JottaCloud­serverne.

JottaCloud er selvsagt på klingende norsk både på nett, telefon og Windowspc. Med tanke på at tilgjengel­ig lagring er oppgitt som ubegrenset, må også prisen sies å vaere høyst overkommel­ig.

 ??  ??
 ??  ?? Brukerflat­en er enkel og tjenesten støtter Microsoft Office-formatene.
Brukerflat­en er enkel og tjenesten støtter Microsoft Office-formatene.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway