Komputer for alle (Norway)

Legg til flere sider på nettsiden

-

Ved å legge inn flere undersider blir oversikten bedre, samtidig som det blir lettere for besøkende å navigere på siden.

 ??  ?? I første omgang har vi opprettet forsiden – altså hjemmeside­ns startside. For å opprette flere sider på hjemmeside­n må du klikke på fanen Sider 1 .
I første omgang har vi opprettet forsiden – altså hjemmeside­ns startside. For å opprette flere sider på hjemmeside­n må du klikke på fanen Sider 1 .
 ??  ?? Klikk på plusstegne­t 2 nederst 2 på skjermen. Gi den nye siden et navn 3 (her kaller vi den ”Ønskeliste”), og klikk på Ferdig 4 .
Klikk på plusstegne­t 2 nederst 2 på skjermen. Gi den nye siden et navn 3 (her kaller vi den ”Ønskeliste”), og klikk på Ferdig 4 .
 ??  ?? 5
På høyre side ser du alle sidene hjemmeside­n består av 5 . Klikk 3
på sidene for å bytte mellom dem. Vi har lagd en forside, en side med ønskeliste og en side med et kart som viser hvor festen skal foregå. Vil du slette eller kopiere en side, klikker du på de tre prikkene 6 og på Kopier side eller Slett.
5 På høyre side ser du alle sidene hjemmeside­n består av 5 . Klikk 3 på sidene for å bytte mellom dem. Vi har lagd en forside, en side med ønskeliste og en side med et kart som viser hvor festen skal foregå. Vil du slette eller kopiere en side, klikker du på de tre prikkene 6 og på Kopier side eller Slett.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway