Komputer for alle (Norway)

Filer slettet etter tilbakesti­lling

-

Jeg hadde problemer med at Windows ikke ville starte, så jeg endte med å tilbakesti­lle maskinen. Det løste problemet med oppstarten, men nå har jeg mistet alle filer, bilder og oppgaver jeg har skrevet. Er det mulig å gjenoppret­te filene som lå på harddisken før maskinen ble tilbakesti­lt?

Tilbakesti­llingen har dessverre overskreve­t de eksisteren­de system- og brukerfile­ne uten hensyn til hvor de lå på harddisken. Derfor er det stor fare for at filene er borte for alltid. Det kan likevel tenkes at enkelte dokumenter, ikke minst tekst og annet som ikke tar så stor plass, lar seg redde. Med programmet Recuva kan du forsøke å gjennomsøk­e harddisken, finne de gamle filene og gjenoppret­te dem.

 ??  ?? Nå må du velge den opprinneli­ge plassering­en for filene. La markeringe­n stå ved I’m not sure 4 for å gjennomsøk­e alle plassering­er på maskinen. Klikk på Next 5 og på
Start i neste trinn.
Nå må du velge den opprinneli­ge plassering­en for filene. La markeringe­n stå ved I’m not sure 4 for å gjennomsøk­e alle plassering­er på maskinen. Klikk på Next 5 og på Start i neste trinn.
 ??  ?? Det er viktig at du velger 5 en annen plassering enn den opprinneli­ge for filene som gjenoppret­tes 9 . Klikk på OK 10 . Nå gjenoppret­tes de tapte filene.
Det er viktig at du velger 5 en annen plassering enn den opprinneli­ge for filene som gjenoppret­tes 9 . Klikk på OK 10 . Nå gjenoppret­tes de tapte filene.
 ??  ?? Etter et par minutter vises filene som Recuva har funnet 6 . Marker én eller flere filer 7 , og klikk på Recover … 8 for å gjenoppret­te dem.
Etter et par minutter vises filene som Recuva har funnet 6 . Marker én eller flere filer 7 , og klikk på Recover … 8 for å gjenoppret­te dem.
 ??  ?? Marker filtypen du ønsker 2 å finne. La markeringe­n stå på All Files 2 for å finne alle filtyper, og klikk på Next 3
Marker filtypen du ønsker 2 å finne. La markeringe­n stå på All Files 2 for å finne alle filtyper, og klikk på Next 3
 ??  ?? 1 Installer Recuva fra Fordelsson­en og start programmet. Klikk på Next 1 i veiviseren som starter.
1 Installer Recuva fra Fordelsson­en og start programmet. Klikk på Next 1 i veiviseren som starter.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway