Komputer for alle (Norway)

Slik kobler du telefonen og pc-en sammen

-

Microsoft-appen Your Phone Companion er nødvendig for å smelte mobilen og pc-en sammen. Appen er forhåndsin­stallert på noen Samsung- og Huawei-telefoner. Hvis det ikke er tilfellet på din Android-telefon, kan du laste ned appen fra Google Play Butikk. Telefon og pc må vaere på samme trådløse nettverk.

 ?? ?? En QR-kode vises . Åpne Your Phone Companion – eller trykk lenge på Koble til Windows-knappen. Logg på Microsoft-kontoen, og trykk på Legg til datamaskin i appen. 7
En QR-kode vises . Åpne Your Phone Companion – eller trykk lenge på Koble til Windows-knappen. Logg på Microsoft-kontoen, og trykk på Legg til datamaskin i appen. 7
 ?? ?? 1
Last ned og start appen Your Phone Companion. På en Samsungell­er Huawei-telefon drar du ned fra toppen av skjermen med to fingre og trykker på Koble til Windows 1 .
1 Last ned og start appen Your Phone Companion. På en Samsungell­er Huawei-telefon drar du ned fra toppen av skjermen med to fingre og trykker på Koble til Windows 1 .
 ?? ?? 8
Trykk på Jeg ser en QR-kode 6
i appen. Pek telefonen mot QR-koden 8 på pc-skjermen. Nå kobles telefonen til pc-en, og du er nå klar til å bruke Din mobil.
8 Trykk på Jeg ser en QR-kode 6 i appen. Pek telefonen mot QR-koden 8 på pc-skjermen. Nå kobles telefonen til pc-en, og du er nå klar til å bruke Din mobil.
 ?? ?? På pc-en åpner du startmenye­n og blar ned til D 2 i listen over programmer. Klikk på Din mobil 3 .
På pc-en åpner du startmenye­n og blar ned til D 2 i listen over programmer. Klikk på Din mobil 3 .
 ?? ?? 5 6
Merk av for Jeg har appen Din mobil-assistent 5 ,
og klikk på Par med QR-kode 6 .
5 6 Merk av for Jeg har appen Din mobil-assistent 5 , og klikk på Par med QR-kode 6 .
 ?? ?? 4
Klikk på Kom i gang 4 for å pare mobil og pc.
4 Klikk på Kom i gang 4 for å pare mobil og pc.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway