Kvinner som dreper

SLENDERMAN

HVEM ER DENNE SKREKKFIGU­REN, OG HVOR KOM HAN FRA?

-

Slenderman- skikkelsen stammer fra et fotografi som ble postet av Eric Knudsen ( som gikk under aliaset « Victor Surge » ) på forumet Something Awful i juni 2009 og levert til en Photoshopk­onkurranse. Det er et svart- hvitt- bilde av en høy, tynn, spøkelsesa­ktig figur med tentakler som strekker seg mot en gruppe barn på en lekeplass.

Slenderman ble raskt et internettf­enomen. Tegninger og onlinehist­orier basert på figuren ble raskt populære på sider som Creepypast­a, et nettsted for skrekkhist­orier. Slenderman er nesten alltid avbildet i nærheten av barn. I noen historier heter det at han bortfører eller kidnapper barn, mens andre og mer ondskapsfu­lle vandrehist­orier forteller at han fjerner ofrenes innvoller.

Slenderman har makt til å invadere en persons tanker og kan forårsake « slendersyk­en n » , en sykdom som fører til kvalme og at man kaster ter opp blod. Men den kan også føre til galskap og g tvangshand­linger, for eksempel en ustoppelig trang til å tegne, skrible og skrive.

 ??  ?? Denne tegningen av Slenderman ble funnet i en av Geysers notatbøker, som ble funnet av politiet.
Denne tegningen av Slenderman ble funnet i en av Geysers notatbøker, som ble funnet av politiet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway