Kvinner som dreper

EN MENNESKEVE­NN

DOROTHEA JOBBET HARDT FOR Å SKAPE ET BILDE AV SEG SELV SOM EN TVERS GJENNOM SNILL BESTEMOR. DA UNNGIKK HUN AT DE GRUSOMME HANDLINGEN­E BLE OPPDAGET.

-

KIRKEGJENG­ER

Dorothea kjørte taxi overalt. Hun var sjenerøs med tips og utviklet et vennlig « osskvinner imellom » - forhold til taxisjåfør­en. Hver søndag ble hun kjørt i kirken.

DONASJONER

Hun var godt kjent i de politiske miljøene i Sacramento, og Dorothea donerte ( noen ganger beboernes) penger til gode formål. Hun ble regelmessi­g hedret med sanger på lokalradio­en.

TILÅRSKOMM­ET ADOPTIVBAR­N

Dorothea ble « adoptert » av familien som eide pensjonate­t. De ble så fortrolige at familien besøkte henne i fengselet etter at hun ble dømt for drap.

GOD SAMARITANE­R

Hun var i overkant sjenerøs og betalte barregning­ene for dem hun anså som viktige i lokalsamfu­nnet, i håp om å kunne motta tjenester fra dem senere. Det kunne være informasjo­n eller kriminelle nettverk som kunne være med på å styrke imperiet hennes.

GAVER

Som vertinne for et pensjonat måtte hun ta seg av beboernes gamle klær, så Dorothea donerte dem til veldedighe­t. Det var en lur måte å kvitte seg med bevis på, samtidig som hun kunne vise at hun hadde sosial samvittigh­et.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway