Kvinner som dreper

PAR SOM DREPER

DOBBELTGAL­GSKAP ER IKKE NOE NYTT. HVORDAN VAR HUNTLEY OG CARR, SAMMENLIKN­ET MED ANDRE BERYKTEDE PAR I KRIMINALHI­STORIEN?

-

Ian Brady og Myra Hindley 1963- 65

Brady var drivkrafte­n, Hindley den hengivne følgesvenn­en. Brady var den dominerend­e, han utførte drapene, og Hindley prøvde å framstille seg selv som et offer. Likevel førte de forskrudde handlingen­e til at hun ble en integrert del av drapene.

Fred og Rose West

De moralsk fordervede sadistene og morderne frydet seg over den andres perverse manier og energier. De var virkelig en forbindels­e fra helvete, og de drepte både fremmede og Freds ekskjærest­er, men også sitt eget barn.

Charles Starkweath­er og Caril Ann Fugate

Charles Starkweath­er har vært inspirasjo­nskilde for mange filmer om « elskende på flukt » . Han var en idiot med et voldelig temperamen­t som mente at hele verden var imot ham. Han drepte elleve mennesker og fikk et ublidt møte med den elektriske stolen i 1958. Caril Ann satt 17 år i fengsel.

Sarah Bullock og Darren Stewart

Tenåringen Sarah Bullock skal ha vært kuet under kjæresten Darren Stewarts syke påvirkning, og deltok i tortur av en mann med alvorlige lærevanske­r. Han skal ha hoppet i døden fra en 30 meter høy bro nær Truro i Cornwall.

 ??  ?? 2006
2006
 ??  ??
 ??  ?? Des 1957 til Jan 1958
Des 1957 til Jan 1958
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway