Kvinner som dreper

SLIK SKJEDDE DET

-

HUNTLEYS VERSJON AV DET SOM SKJEDDE DEN KVELDEN, ER BARE EN SERIE LØGNER, MEN POLITIET MENTE AT DET VAR EN

LITEN KJERNE AV SANNHET I NOE AV DET. ETTER DOMFELLELS­E BEGYNTE HUNTLEY I TELEFONSAM­TALER MED MOREN Å INSISTERE PÅ AT CARR VISSTE ALT OM DRAPENE GANSKE TIDLIG.

Likene av Chapman og Wells ble transporte­rt til funnstedet i bagasjerom­met til Huntleys bil. De ble kledd av og deretter satt fyr på. Manchester United- trøyene jentene hadde på seg da de forsvant ble funnet forbrent i en søppelkass­e. Huntley og Carrs bolig ( nede til venstre) ble gjerdet inn, slik at barn unngikk synet av huset på sin vei til Sohams landsbysen­trum.

 ??  ?? Huntley hevdet ført at han ved et uhell hadde dyttet Holly ned i badekaret da hun var på badet, og at det vaar da hun druknet. Huset der Huntley og Carr bodde, og hvor Holly og Jessica ble drept, var en bolig som fulgte med Ians ansettelse ved skolen.
Huntley hevdet ført at han ved et uhell hadde dyttet Holly ned i badekaret da hun var på badet, og at det vaar da hun druknet. Huset der Huntley og Carr bodde, og hvor Holly og Jessica ble drept, var en bolig som fulgte med Ians ansettelse ved skolen.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway