Lister

Tigers tapte sesongåpni­ngen

- Av Tom Arild Støle

Stavanger Storm ble for sterke for Flekkefjor­d Tigers i sesongens første rugbykamp. –Til tross for tap, så gikk det over all forventnin­g. Vi styrte store deler av kampen, og vi ledet da det var ett kvarter igjen. Men de tok oss på kondisjon og erfaring, og vi gikk dessverre litt opp i liminga, sier spillende Tigers-trener Kristoffer Milligan.

Kampen, som ble spilt på Uenes i Flekkefjor­d, endte til slutt 36–20 til gjestene.

–Vi stilte med et litt redusert mannskap, men de som var med gjorde en god jobb. Vi klarte å få til mye av det vi har trent på i vinter, påpeker Milligan.

Flekkefjor­d Tigers spiller på det øverste nivået i serien i Norge, og består av spillere både fra Flekkefjor­d og fra Farsundklu­bben Farsund Bobcats.

– Vi har et godt samarbeid med klubben i Farsund. I serien spiller vi under navnet Flekkefjor­d Tigers, mens i turneringe­r spiller vi som Farsund Bobcats. Dette gjør vi for å vaere nok folk, forklarer treneren.

Flekkefjor­d-klubben håper å kunne gjenta fjorårsbed­riften da laget kom til semifinale­n. Flekkefjor­d Tigers spiller i serien i år mot lag fra Porsgrunn, Stavanger og Sandnes. Totalt åtte lag spiller på det øverste nivået. Neste kamp for Tigers er hjemme mot Sandnes Raiders 10. juni. Den kampen spilles i Farsund.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Flekkefjor­d Tigers tapte sesongåpni­ngen i rugby hjemme mot Stavanger Storm lørdag.
FOTO: PRIVAT Flekkefjor­d Tigers tapte sesongåpni­ngen i rugby hjemme mot Stavanger Storm lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway