Lister

Even og Grisungen

-

derfor å ødelegge oppfinnels­en. Heldigvis klarer Reven og Grisungen å få liv i maskinen igjen. I tillegg til hovedkarak­terene møter vi også Dåsemiklen­e, Kråka og Kua, som alle blir svaert glade i oppfinnels­en.

BARNA BLE SAERLIG ivrige da en energisk postmann, spilt av Kim Helge Strømmen, jaktet på Revens postkasse, og de fikk hjelpe til med å lete. Det ble mye liv og aktivitet blant publikum da barna ropte og pekte for å hjelpe postmannen. – Det er befriende å få ta del i barnas verden gjennom teater, sier skuespille­r Kristin Indahl når Lister24 tar kontakt etter forestilli­ngen.

Sammen med kollegaen, Kim Helge Strømmen, gir hun liv til dukkene som alle får hver sin kunsterisk­e identitet. Strømmen forteller at stykket ikke har et stort moralsk poeng, annet enn å vise barna hvor gøy man kan ha det med venner, oppfinnsom­het og et snev optimisme.

De er begge ansatt i Teater Joker, som har over 25 års erfaring innen teaterkuns­t, og setter opp mange stykker spesielt for barn og ungdom. Sammen har de nå turnert over store deler av landet, og skapt god stemning blant barn i alle aldre.

THOMAS BLE så inspirert av forestilli­ngen at han tar med seg farmor og pappa Tarjei, inn på biblioteke­t for å låne «Tutomaten» av Bjørn Fredrik Rørvik, boka som stykket er basert på. Thomas synes forestilli­ngen var like morsom som den var spennende, og kan godt tenke seg å gå på teater igjen om muligheten kommer.

Nå gleder han seg til å lese boka sammen med farmor.

 ??  ?? Thomas Saether (3) var svaert fornøyd med dagens forestilli­ng, og fikk hilse på Reven og Grisungen etter stykket.
Thomas Saether (3) var svaert fornøyd med dagens forestilli­ng, og fikk hilse på Reven og Grisungen etter stykket.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway