Lister

– Stor regionsats­ing

Kvinesdal gir fem millioner til Knerten-prosjektet

-

Arendal som sier seg positive til videre dialog, samt naeringsli­v og Eramet.

– Jeg mener at saksfremst­illingen gir et godt bilde av hva vi er med på og hva det innebaerer å delta på dette, sier ordføreren.

– Kaffen i halsen

Runar Nilsen i Frp tok også ordet i saken, og nevnte blant annet:

– Dette er en sak jeg skal innrømme jeg nesten satte kaffen i halsen da jeg leste om det første gang i avisen. Men etter å ha hørt presentasj­onen av Gaute Ubostad, må jeg si dette er noe vi må omtale som stor regionsati­ng. Det er veldig positivt for en region vi er en del av, forteller han.

Trine Nilsen Klungland (Ap) tror samarbeide­t kan gi gode ringvirkni­nger for nabokommun­ene, deriblant Kvinesdal.

– Lyspunkt

Svein Arne Jerstad kommentere­r uttalelsen­e rettet mot nedskjaeri­nger og budsjetter. Økonomipla­nen viser fire år med kutt, sier Jerstad.

–Det er en grunn til at kuttene er der, påpeker han, og utdyper at som ordføreren sier kan dette legge ting til rette og skape verdier.

– Det er mye positivt i dette. Dette er kanskje et lyspunkt i hverdagen. Her kan det skje ting, og det trenger vi, uttaler Jerstad.

Kvinlaug påpeker at det statlige bidrar i dette, og at spørsmålet er om de klarer å få inn bevilgning­en på de 15 millionene fra statsbudsj­ettet.

Formannska­pets innstillin­g ble vedtatt.

Dette er kanskje et lyspunkt i hverdagen. SVEIN ARNE JERSTAD

 ?? FOTO: HANS JØRGEN SANDNES ?? Kvinesdal kommunesty­re gikk inn for å støtte Anne-cath Vestly Museum-prosjektet i Lyngdal med fem millioner kroner.
FOTO: HANS JØRGEN SANDNES Kvinesdal kommunesty­re gikk inn for å støtte Anne-cath Vestly Museum-prosjektet i Lyngdal med fem millioner kroner.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway