Lister

Storslått Cash-show i kultur

- Av Stine Grønolen

Torsdag underholdt The Johnny Cash Roadshow med Clive John i spissen som selveste «The Man In Black» i Lyngdal kulturhus. De leverte varene.

– I love it here, it´s really nice! But you have really expensive beer, sa Clive John fra scenen.

Bandet hans har vaert i Norge i 10 dager, og synes at Norge er et veldig fint land. Det er andre gang Lyngdal kulturhus booker roadshowet, for forrige gang var det naermere fullt hus.

TORSDAG KVELD var det cirka 140 oppmøtte, blant dem var Johnny Cash-fans Åge og Monica Djuvik ifra Flekkefjor­d. Paret var her også i fjor for å se showet, og det skuffet ikke denne gangen heller! – Vi fant hverandre på nettet, og da jeg så at han var Johnny Cash-fan, måtte jeg bare ta kontakt, sier Monica Djuvik.

Åge og Monica er store Johnny Cashtilhen­gere, og har begge tatt hver sin tatovering før de møttes, uavhengig av hverandre. Monica sin tatovering består av en rose med et banner hvor det står «Johnny Cash» inni. Hun hadde ikke mulighet til å vise frem tatovering­en sin, Åge derimot fikk dratt opp jakkeermet sitt for å vise frem bilde av Johnny Cash og hans signatur.

På spørsmål om hvilken sang de liker best av helten, sverger Monica til «Cry, Cry, Cry», mens Åge synes at «Long, Black, Train» er den beste. Begge var fornøyde men konserten, og synes at Clive John og kompani gjør en fantastisk jobb. MONICA OG ÅGE er ikke alene om å vaere fornøyd med kveldens konsert.

The Johnny Cash Roadshow åpnet kvelden med superhiten «Folsom Prison Blues» og satte en god stemning for kvelden.

Den første duetten mellom Clive John og Amanda Stone (June Carter) denne aftenen ble «Jackson» - en sang som i sin tid betydde mye for Johnny Cash og kona June Carter. Det var nemlig etter denne sangen Johnny Cash fridde på scenen til, og til slutt fikk et «ja».

– Not tonight, sa John på scenen, med et glimt i øye.

 ??  ?? Det var god stemning i Lyngdal kulturhus under The Johnny Cash Roadshow. Kvelden ble avsluttet med «The Ring of Fire» og hele salen var med på en stående applaus til kvelde
Det var god stemning i Lyngdal kulturhus under The Johnny Cash Roadshow. Kvelden ble avsluttet med «The Ring of Fire» og hele salen var med på en stående applaus til kvelde

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway