Lister

Damenes tap nummer 15

FIL fortsatt uten poeng i 3. divisjon

- Av Olav Hoel

FILS håndballda­mer fikk det tøft i Sandnes, hvor de tapte 31–21 søndag ettermidda­g. Dette var lagets tap nummer 15 på rad.

– Vi mangler litt mer trykk fra enkelte og at noen flere melder seg på. Det blir for mye for to-tre spillere å ta mesteparte­n av ansvaret, så vi må fordele ansvaret mer. Ellers gjorde Cecilie Grytting Larsen comeback etter nesten fire måneders pause, og hun var en av de som stod opp i dag med sine ni mål. Ellers tok også Emilie Poulsen ansvar, sier trener Gunnar Berstad.

Lyspunkter

Til tross for at det ble timålstap, er han fornøyd med hvordan laget fremstod det siste kvarteret før pause og det første kvarteret etter pause.

– Vi lå under 12-4 etter de 15 første minuttene. Da tok vi en timeout hvor vi la om forsvaret og forandret litt på angrepsspi­llet. Etter det gikk vi fra 12-4 til 13-10 før de fikk seg et mål på tampen slik at de ledet 14-10 ved pause. Da synes jeg jentene hadde bra flyt i spillet både fremover og bakover. I andre omgang ble vi liggende tre-fire og fem mål bak det første kvarteret før det glapp de siste femten minuttene. Jeg tar derfor med meg midtperiod­en i denne kampen som positivt, sier Gunnar Berstad.

Tre hjemmekamp­er

Sandnes er et av topplagene i divisjonen og ligger på 4. plass mens FIL fremdeles ligger nederst på 3. divisjonst­abellen uten poeng etter 15 spilte kamper. Onsdag kveld venter en ny kamp for håndballda­mene da serieleder AK 28 kommer til Alcoahalle­n.

–Det blir en ny, tøff kamp. De tapte to kamper nå i helgen, men vi skal prøve å bite fra oss i den kampen, avslutter Gunnar Berstad.

Kommende helg spiller FIL to nye hjemmekamp­er, mot Åkra på lørdag og mot Hinna 2 på søndag. Åkra er nummer 11 på tabellen, mens Hinna 2 er på 3. plass.

 ??  ?? Trener Gunnar Berstad måtte innse at også Sandnes ble for sterke.
Trener Gunnar Berstad måtte innse at også Sandnes ble for sterke.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway