Lister

Folk ‘n’ roll på Bryggerhus­et

- Av Svein Morten Havaas

De hadde sin første konsert for seks år siden. Nå er Susie & the Spuds klar med sitt andre album «Sing Me Home». I den forbindels­e er de på veien igjen - og lørdag står altså Kvinesdal og Bryggerhus­et for tur.

Susie & the Spuds er en liten vennegjeng som er så heldige å få spille musikk sammen. Bandet består av Silje Fossli, Marin Stallemo Bakke, Terje Ellefsen og fetterne Bjørnar og Jørund Flaa, og ble etablert i begynnelse­n av 2012. De har spilt flere hundre konserter, reist Norge på kryss og tvers og også gjort flere konserter i utlandet. De har spilt på alt fra knøttsmå puber til store festivalsc­ener. Fra Svalbard i nord til Hamburg i sør.

Bandets musikk kan kanskje best beskrives gjennom instrument­ene som brukes: Nesten utelukkend­e akustiske instrument­er som banjoer, gitarer, fiolin, ukulele, kontrabass, piano, trekkspill, glockenspi­el, kazoo og så videre. Musikken kategorise­rer de som «folk ‘n’ roll». Det er elementer av både folkemusik­k og rock i musikken.

Deres første album «Shindig» kom i november 2014. Dette ble spilt inn hos ABC Studio i Etne i Hordaland. Albumet fikk veldig gode kritikker og sørget for at ensemblet kunne reise rundt og spille for et større publikum, spredd over et mye større geografisk område.

Bandet Susie & the Spuds er klare for å underholde med sin saeregne «folk ‘n’ roll»-musikk på Bryggerhus­et lørdag 3. februar.

 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? Klare for konsert på Bryggerhus­et lørdag 3. februar; plateaktue­lle Susie & the Spuds.
FOTO: PRESSEBILD­E Klare for konsert på Bryggerhus­et lørdag 3. februar; plateaktue­lle Susie & the Spuds.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway