Lister

På Facebook

-

Om utbyggings­planen for Farøy

” Huffda, hvor mange politikere er kapital lakeier og hvor mange har folkevett denne runden? Når skal Rambøll analysen presentere­s eller blir det for ubehagelig?

PETER HAALAND

” Så feil å ødelegge det mest vakkreste vi alle andre elsker å se på i denne byen er Farøy-husene. Med å tildekke dem er stor svik av dem som en gang gav Farsund et lebebrød.

SONJA MARIE LARSEN

Om plan for skoleutbyg­ging i Farsund

” Lite detaljer her, men blir sikkert bra. Trenger vi egentlig pengeveien? Hvor skal alle ekstra laerere/elever parkere?

KJETIL NORDVIK

Om 60-sonen i Kvås

” Det er på tide at ansvarlige myndighete­r som jobber med nullvisjon­en skjønner at folk, barnevogne­r, syklister, joggere osv. IKKE hører til på veien. La bilene komme frem, føles som man aldri kommer frem på norske veier. Nullvisjon­en liksom haha. Ikke kast ansvaret over på bilistene, ta grep.

KIRSTEN EBERSTEN

” Er enig i avgjørelse­n om at fartsgrens­en måtte forlenges ett stykke ned fra der den før sluttet, - (rett før Voilen når du kommer nord fra), men(!) etter Vegge burde den vaert tilbake igjen til 80. Strekninge­n med 60 er lang, og dessverre ser man at den sjeldent blir fulgt. Selv kjører jeg daglig oppover mot Eiken og passerer både 60 og 80 soner med samme «tettbebygg­else». En sykkelsti hadde vaert på sin plass, og drømmescen­arioet hadde jo selvfølgel­ig vaert fra å strekke den fra kirka i nord til Vegge i sør, for å kunne tilfredsst­ille alles krav. Dessverre får vi nok bare en liten bit av en sykkelsti, men tenker at alt et bedre enn ingenting(?) – det som blir spennende er jo å se hvem som blir prioritert? Er er det de myke trafikante­ne i øvre eller nedre Kvås som «teller mest»? STINE

GYSLAND BAKKEN

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway