Lister

– Har inngått avtale om salg

Torvgaten 1B i Farsund vil få ny eier i løpet av året. Avtalen er allerede på plass.

- Av Lars Erik Larsen

– Jeg har inngått avtale om salg. Jeg skal bare avvikle først og sånne ting, så blir salget gjennomfør­t, sier eier Bjørn Øslebø.

– Er det litt vemodig?

– Nei, når ting først er som de er, så er det helt greit, svarer han.

Øslebø la i april i fjor ut en melding om at de vurderte å selge driften og bygningen som har adresse Torvgaten 1B. Eieren forklarte da det mulige salget av jernvareha­ndelen og den tilhørende bygningen på denne måten:

– Øyvind som skulle fortsette driften, har vaert langtidssy­k og er det fremdeles. I og med at jeg er pensjonert og han ikke kommer tilbake i løpet av naermeste tid, håper vi at noen vil kjøpe hele greia og fortsette i samme stilen.

Før jul ble Øslebø enig med Petter Andrup og hans kone Ingeborg Spinnangr Andrup om salg av bygget. Andrup ønsker ikke å si altfor mye om hva han planlegger på det nåvaerende tidspunkt.

–Det jeg kan si er at alt vi gjør vil vaere i samarbeid med kommunen og fylkeskons­ervatoren. I utgangpunk­tet ser vi på muligheten for å tilby nye, moderne lokaler med den samme gamle fasaden på utsiden. Vi håper at vi kan få en eller flere butikker inn på sikt. Vi får se.

Siden salget ikke er offisielt registrert, er heller ikke kjøpesum offentlig ennå.

 ??  ?? Torvgaten 1B selges til Petter Andrup og Ingeborg Spinnangr Andrup.
Torvgaten 1B selges til Petter Andrup og Ingeborg Spinnangr Andrup.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway