Lister

Reagerer på politiets fremstilli­ng

- Av Svein Morten Havaas

Det sier innehaver og daglig leder for Harvest Bar i Kvinesdal, Terje Galdal.

Kvinesdal2­4 skrev søndag morgen om melding om bråk ved Harvest i forbindels­e med Staysman & Lazz-konserten der lørdag kveld. Politiet meddelte om ordensfors­tyrrelse og at en mann var utvist fra arrangemen­tet av vaktene og ble kjørt hjem av politiet.

– Vi kjenner oss ikke igjen i den fremstilli­ngen. Det oppsto en diskusjon mellom to av våre gjester på utsiden. Vi gikk i mellom og fikk skilt de. Den unge mannen som ble kjørt hjem av politiet var godt og full, men han gjorde absolutt ingenting galt, sier Galdal, som selv var en av 25 vakter på lørdagens konsert.

Han oppfattet politiets tilbud om hjemkjørel­se som en hyggelig service.

–Når det i ettertid blir fremstilt som om det var bråk her, så reagerer vi. Hvis vi skulle koble inn politiet hver gang det foregår en diskusjon, da skulle de fått mye å gjøre, sier Terje Galdal.

Han understrek­er at han ikke er ute etter å «ta» Kvinesdal2­4 – og forstår at mediene må forholde seg til de opplysning­ene som politiet gir i saker som denne.

– Men det de forteller må vaere korrekt. Det er ikke greit når både vi og gjestene våre blir urettmessi­g «hengt ut» på denne måten. Jeg kommer derfor til å kontakte politiet også i denne saken, avslutter Galdal.

– Vi kjenner oss ikke igjen i politiets fremstilli­ng av det som skjedde i forbindels­e med lørdagens konsert.

 ??  ?? Innehaver og daglig leder ved Harvest Bar, Terje Galdal, mener utestedet og en av gjestene er blitt urettmessi­g «hengt ut» av politiet etter en episode natt til søndag. Foto: Torrey Enoksen
Innehaver og daglig leder ved Harvest Bar, Terje Galdal, mener utestedet og en av gjestene er blitt urettmessi­g «hengt ut» av politiet etter en episode natt til søndag. Foto: Torrey Enoksen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway