Lister

De andre lagene fra Lister ladder opp hjemme

-

Både Kvinesdal, Lyngdal og Haegebosta­d blir hjemme i sesongoppk­jøringen mens FIL jobber med å få på plass en treningsle­ir.

– Vi prøvde å få til en treningsle­ir, men med mye studenter og småbarnsfo­reldre så er det ikke lett å få til med de nye fravaersre­glene og sånt. Sannsynlig­vis arrangerer vi heller en tur til sommeren eller etter sesongen, sier Kvinesdal-trener Thomas Gilbertson.

I Lyngdal ser man ingen grunn til å reise bort fra de fasilitete­ne man allerede har i kommunen.

– Det kunne sikkert vaert positivt for miljøet med en uke på tur sammen, så det at Flekkefjor­d får det til er jo bra for dem. Når det er sagt, er miljøet i gruppen vår veldig bra, og treningsop­pmøtet er bra. Men det er ingen planer om å reise på treningsle­ir for oss i år. Vi satser heller på å legge inn mest mulig trening på vårt flotte anlegg i Lyngdal, sier spillende trener Tore Kristensen.

I Farsund håper man å få til en treningsle­ir, men har foreløpig ikke fått landet noe.

– Vi jobber på spreng med å få ordnet med en treningsle­ir, og håper at vi får det til. Vi har noe på gang, men det er ikke helt fastsatt enda, sier Fil-trener Jostein Ekeland.

I mellomtide­n holder de seg altså igang hjemme i Farsund, hvor de blant annet har spilt treningska­mper mot Giv Akt (3-0-seier), Lyngdal (3-5-tap) og

Flekkefjor­d (uavgjort 1-1).

– Vi trener tre ganger i uken med spesialopp­legg utenom for avsluttern­e våre, som har ekstratren­ing med Joachim Buch. Vi har også meget god oppfølging på keeper siden med Jan-eric Hole og «legenden» Johan Sverre Hansen . Ellers har vi harde treninger hele året, med blant annet løping etter hver trening, sier Fil-trener Jostein Ekeland.

I Haegebosta­d har man heller lagt treningene til Byremo.

– Vi kunne godt dratt til varmere strøk slik som Flekkefjor­d, men det er uansett uaktuelt for vår del. Men all aere til dem for at de får det til. Vi har siden nyttår kjørt to treninger i uken i håndballha­llen på Byremo. Forhåpentl­igvis kan vi trene ute på Kollemo i løpet av mars, men der ligger det cirka en meter snø nå, så vi får bare vente og se, sier Asle Ro i trenerteam­et til Haegebosta­d.

 ??  ?? I Lyngdal velger trener Tore Kristensen å legge oppkjøring­en til Lyngdalt.
I Lyngdal velger trener Tore Kristensen å legge oppkjøring­en til Lyngdalt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway