Lister

Ønsker utendørsut­stilling

- Av Olav Hoel

Søgne-fotografen Reidar olsen ønsker å stille ut langs veien til Havika i Farsund.

– Jeg er ofte på Lista og fotografer­er og har snakket med Farsund fotoklubb, og vi har lyst til å lage en litt utradisjon­ell utstilling lørdag 26. mai og søndag 27. mai, eller første helg med bra vaer etter nevnte datoer, skriver Olsen i et brev til Farsund kommune.

Han skriver videre at han har vaert i kontakt med Solveig Egeland, som eier de første husene på høyre side ned mot Havika, og at hun skal vaere positiv til dette. Bildevegge­n vil bli satt opp på fredagen og tas ned på søndagen når utstilling­en er ferdig.

– Bildene må henge beskyttet fra solen og da ønsker vi å bruke uthusvegge­n ut mot veien ved å henge bildene på en cirka 10-12 meter lang bildevegg bestående av finmasket fiskenot. Denne utstilling­småten har jeg brukt mange ganger og det fungerer fint. På 1980-tallet var vi fire fotografer fra Søgne som laget utstilling på Snekkestø, skriver Olsen.

Han er klar over at det er både biltrafikk og fotgjenger­e langs denne veien, men at biltrafikk­en går rolig for seg.

– Det vil bli opplyst om utstilling­en straks etter innkjørsel­en. Parkering har jeg fått tillatelse til ved den bedriften som ligger like ved. Vi blir flere som vil bistå denne utstilling­en og ha på gul vest, skriver Olsen.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Reidar Olsen har lagt ved dette bildet til søknaden for å illustrere hvordan han ser for seg utstilling­en.
FOTO: PRIVAT Reidar Olsen har lagt ved dette bildet til søknaden for å illustrere hvordan han ser for seg utstilling­en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway