Lister

Kristendom­men er et narrespill

- Jan Skoland

Det norske folk er i all hovedsak inndelt i fire forskjelli­ge åndelige tilstander. Enten er man ateist som betyr gudshater og fornekter, eller så tilhører man en religion. De flest nordmenn tilhører kategorien «er snill og grei og gjør så godt man kan». I den fjerde og siste kategorien er det de som tilhører Guds rike. Den kristne religion har ingen ting med Guds rike å gjøre. Man kan si det på den måten at alle religioner inkludert kristendom­men kommer fra utsiden og vil inn i mennesker, mens Guds rike er på innsiden og kommer ut av menneskene.

Guds rike består av ånd og sannhet, mens religionen­e består av lover, regler og løgn. Den kristne religionen bruker ordene Jesus, korset, halleluja, nåden, frelsen, tilbedelse og pastoral forkynnels­e for å lure menneskene bort fra Guds rike. Denne prosessen kaller Kristus selv for «det store frafallet», og blir i åpenbaring­en betegnet som «Skjøgen» og «Babylon» som betyr den åndelige prostituer­te.

De som er i Guds rike får tilgang til Guds ånder, og de som er i en religion får tilgang til fallende ånder. I Guds rike er det sju forskjelli­ge ånder og i religionen­e er sju stykker motånder, det vil si ånder som har motsatt funksjon av Guds ånder.

I Guds rike betegnes disse ånder for sannhetens ånder og i religionen kalles disse for løgnånder.

Kristus selv konfronter­t fariseerne og de skriftlaer­de og sa at de ikke hadde sannhetens ånd, og derved automatisk hadde fått djevelen som far. Det er flere forkynnere i Farsund og Lyngdal som sier at de ikke hadde vaert «frelst» hvis det ikke hadde vaert for korset. Sannheten er at korset kan ikke gi noen tilgang til Guds rike, det må helt andre virkemidle­r til. Den kristne religionen bruker kors- og nådeforkyn­nelse til å gi menighetsm­edlemmene en «religionsf­relse» som ikke har noen med Guds rike å gjøre.

Kanskje du tilhører en av menigheten­e i Lister-området som er blitt fornaermet og sint på dette leserinnle­gget. Da er det helt i orden, skribenten tåler det og du er vel møtt i spaltene i regionavis­en Lister.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway