Lister

Synger våren inn sammen

- Av Svein Morten Havaas

Sound of Happiness har alliert seg med Farsund Shantykor når våren skal synges inn førstkomme­nde lørdag.

Arena for begivenhet­en er Eilert Sundts aula i Farsund sentrum. Det blir konsert der de to korene skal synge både hver for seg og sammen.

– Anledninge­n er ingen ringere enn våren! Våren gjør oss muntre og glade, og det vil vi feire ved å synge noen av de beste sangene vi vet om, sier Hanne Vennebo Turøy, som er fast dirigent for Sound of Happiness.

BÅDE Sound of Happiness og Shantykore­t er kjente for å lage liv og røre når de opptrer, og sammen skal vi hylle våren, livet og gleden med en flott konsert.

– Det blir mange fine sanginnsla­g. Korene vil synge alene og sammen. Og kanskje blir det mulighet for litt allsang også, sier Vennebo Turøy. NYLIG hadde de to korene felles øvelse. Ifølge rapportene derfra, var det god match. – Sangerne fant tonen fra første stund. Det var latter og ablegøyer, men også alvor og konsentras­jon slik seg hør og bør under en generalprø­ve, sier dirigent Hanne Vennebo Turøy.

NÅ HÅPER korene at også det lokale publikum kjenner sin besøkelses­tid.

– Vi håper mange finner veien til Eilert Sundts aula lørdag, så vi får litt drahjelp til å lage skikkelig feststemni­ng for våren! sier dirigenten.

Hun opplyser at konserten er gratis. Det er lagt inn en pause med salg av kveldsmat, kaker og kaffe til inntekt for korkassene.

Våren gjør oss muntre og glade, og det vil vi feire ved å synge noen av de beste sangene vi vet om. HANNE VENNEBO TURØY

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Sound of Happiness og Farsund Shantykor holder konsert sammen i Eilert Sundts aula lørdag 12. mai. Bildet er fra øvelsen de to korene hadde sammen nylig. Der var det god stemning!
FOTO: PRIVAT Sound of Happiness og Farsund Shantykor holder konsert sammen i Eilert Sundts aula lørdag 12. mai. Bildet er fra øvelsen de to korene hadde sammen nylig. Der var det god stemning!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway