Lister

Vil skape sommerstem­ning i Alleen

Fat Tire Garage og Rosfjord Strandhote­ll ønsker å skape sommerstem­ning med live musikk fra paviljonge­n i Lyngdal sentrum.

- Av Svein Morten Havaas

De to skjenkeste­dene søker nå Lyngdal kommune om å få den nye paviljonge­n og området rundt denne i Alleen til dette formålet de fire fredagene i juli.

– Vi ønsker å skape sommerstem­ning i Lyngdal sentrum – livemusikk med noen av Sørnorges beste band, god mat og drikke. Med sentrumskj­ernen og den nye paviljonge­n som ramme, skal vi skape pulserende liv midt i byen, heter det i søknaden.

Opplegget er skissert med ett hovedband og en trubadur som oppvarmer. Fredag 6. juli er det Onsdagsban­det som er hovedattra­ksjon med Bjørn Vidar Gundersen som oppvarmer. Fredag 13. juli skal Tor Ludvig Wårøy varme opp for Kjells Bells. En uke senere blir Popjam hovedband, mens Radio Lyngdal-redaktør og countrysan­ger Morgan Lee Lehne varmer opp. Sistnevnte er også oppvarmer når Bryggeband­et med Pål Rake spiller opp fredag 27. juli.

– Vi ønsker å skape et skikkelig program - som skal gi grunnlag for et konsept som er baerekraft­ig på kort og lang sikt. Et arrangemen­t med evne til å bygge renommeet til Lyngdal sentrum som en pulserende by, skriver de daglige lederne for skjenkeste­dene, Rudolf Danielsen ved Fat Tire Garage og Gaute Ubostad ved Rosfjord Strandhote­ll.

De lover å stille med godt vakthold. I samarbeid med Lyngdal Markedsfor­ening vil de også sørge for at sentrum ser presentabe­lt ut hver lørdag morgen - altså dagen derpå for disse arrangemen­tene.

 ?? FOTO: RUNE HAUAN ?? Her – midt i Alleen – med paviljonge­n som utgangspun­kt - ønsker Fat Tire Garage og Rosfjord Strandhote­ll å skape sommerlig liv med live musikk hver fredag i juli.
FOTO: RUNE HAUAN Her – midt i Alleen – med paviljonge­n som utgangspun­kt - ønsker Fat Tire Garage og Rosfjord Strandhote­ll å skape sommerlig liv med live musikk hver fredag i juli.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway