Lister

Jublet for scoring nummer 200

- Av Tom Arild Støle

Espen Haegeland (36) scoret mandag kveld sin scoring nummer 200 for Lyngdal, som overtok tabelltopp­en i 4. divisjon

– Det har vaert mye snakk om de 200 målene. Nå har jeg klart det, og det er liksom greit. Det viktigste var at vi vant, sier 36-åringen.

Han står nå bokført med 200 cup- og seriemål for Lyngdal. Av disse har han ti cupmål.

Lyngdal har nå vunnet fire av fem kamper, og har en målforskje­ll på 13-3. Ettersom Express avga poeng mot Arendal 2 tok rødtrøyene fra kubyen mandag over tabelltopp­en i 4. divisjon.

– Det at vi nå leder serien er jo en fin bonus. Vi har fått en god start på sesongen. Men det er viktig at vi tar de poengene vi kan ta nå i starten av sesongen, ettersom vi går en tøffere høst i møte, der vi mister en del spillere, sier Haegeland.

Selv synes han Lyngdal var litt heldige som gikk til pause med en 2-0-ledelse mot bunnlaget Vindbjart. I andre omgang følte han imidlertid at Lyngdal hadde full kontroll.

–Vi kunne ha fått en straffesco­ring til, og hadde flere sjanser, sier Haegeland.

Lyngdal stilte med et ungt mannskap, og treneren skryter av ungguttene. Både Daniel Berglund, Øyvind Gullestad Nilsen og Sander Lundegaard får godt skussmål av trener Tore Kristensen.

Lyngdal skal i ilden igjen allerede førstkomme­nde torsdag, hjemme mot Jerv 2. Samtidig skal klubbens juniorlag i aksjon i cupen.

–Flere av våre spillere skal vaere med der, så vi må rett og slett gjøre en opptelling for at kabalen skal gå opp, sier Kristensen, godt fornøyd med å ha overtatt tabelltopp­en.

 ??  ?? Espen Haegeland jublet for scoring mot Vindbjart 2 på hjemmebane i fjor. Mandag jublet han igjen, for to nye scoringer for rødtrøyene.
Espen Haegeland jublet for scoring mot Vindbjart 2 på hjemmebane i fjor. Mandag jublet han igjen, for to nye scoringer for rødtrøyene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway