Lister

Kvinesdals trener: – Vi var sjanseløse

- Av Tom Arild Støle

Selv med to superveter­aner på banen var Kvinesdal sjanseløse mot Arendals andrelag.

– Det ble en veldig tøff kamp. Arendal 2 var soleklart bedre enn oss, og kunne fint ha scoret enda flere mål, sier spillende trener Thomas Gilbertson.

Ettersom Kvinesdals juniorlag spilte tredje runde-kamp i cupen mot Start (tapte 0-6, red. anm.), måtte Gilbertson ta med seg de gamle storspille­rne Sven Kloster (48) og Tor Henning Hamre (39) til Arendal.

Begge de to kom innpå relativt tidlig i andre omgang, og måtte spille mer enn planlagt.

– Akkurat det led vi av. De var ikke akkurat kjempegodt trent, humrer Gilbertson humoristis­k, likevel takknemlig for at de stilte opp.

Kvinesdals tropp var tynn fra før, og det ble ikke bedre av at et par av spillerne måtte ut med skader underveis i kampen.

Arendal scoret sitt første mål omtrent rett etter avspark. En kjempebrøl­er i Kvinesdals forsvarer førte til at vertene snappet ballen og ga kvindølene en verst tenkelig åpning på kampen.

Hjemmelage­t økte til 2-0 og 3-0 i andre omgang.

Kvinesdal, som har sju poeng på seks kamper i årets 4. divisjon har nå et 0-4-tap mot Fløy 2 og et 0-3-tap mot Arendal 2 i sine to siste kamper. Neste kamp er hjemme mot Flekkefjor­d på Kvinesdal stadion 16. mai.

– Det er en kamp vi har gått og gledet oss til siden vi startet opp treningene i vinter, sier Kvinesdalt­reneren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway