Lister

– Det kommer flere mål

Keeperen scoret da Lyngdal vant med kalassifre

- Av Olav Hoel

Lyngdal hadde få problemer med å slå et svakt Jerv 2-lag 9-0, da selv keeper Aron Lindstrand noterte seg på scoringsli­sten.

Etter å ha spilt de 63 første minuttene som keeper, ble han byttet ut til fordel for reservekee­per Robin Pedersen. 12 minutter senere kom han inn igjen, som spiss, og fikk aeren av å fastsette sluttresul­tatet til 9–0 fire minutter før slutt.

–Når jeg endelig får sjansen som spiss, så er det deilig å score. Jeg har kommet innpå som utespiller i to andre kamper også, og da har jeg fått noen enkle som jeg har bommet på. Nå fikk jeg en litt vanskelige­re mulighet, og de er jo lettere for en keeper å score på, sier Lindstrand.

–Hvordan føltes det å se den gå inn?

– Jeg har ventet lenge på et mål nå, så det føltes veldig godt. Dette var min andre scoring på A-laget, sist på straffe mot Giv Akt for to år siden, men jeg kan love at det kommer flere. Mitt neste mål er å ta igjen scoringsre­korden til Espen Haegeland, sier Lindstrand og ler.

Jerv 2 stilte med et svaert ungt lag, og hadde ikke mye å stille opp med mot serieleder­ne fra Lyngdal, som fort kunne ha vunnet med større sifre.

– De hadde heller ikke så mange spillere på benken, så det var enveiskjør­ing fra start til slutt. For min del var det også deilig å komme ut på banen og få litt puls, for det ble en rolig dag som keeper. Nå har vi holdt nullen i fire av seks kamper, så det er veldig sterkt, sier Lindstrand.

–Er du overrasket over hvor lett dere fikk det i denne kampen?

– Ja, litt. jeg hadde trodd at de skulle gi oss litt mer motstand. Samtidig vet man aldri hva man møter mot disse andrelagen­e. Neste gang kan det vaere de stiller med et enda bedre lag, slik at vi får det tøft, sier Lindstrand.

– Skulle hatt flere

Lindstrand-scoringen gleder også spillende trener Tore Kristensen.

– Det var deilig å komme inn i garderoben og se Aron glise så det går rundt for han. Det var et fint mål, også. Han skulle faktisk hatt flere i år, noe vi har pratet om. Han er god som spiss også, så vi kommer nok til å bruke ham der flere ganger, sier Kristensen.

I tillegg fikk lensmann Jan Terje Aas endelig sin debut på A-laget.

– Han får sin debut i en alder av 45 år, noe som er knallgøy. Han får en halvtime og gjør en kjempekamp, og har null passningsf­eil, sier Kristensen.

– Litt kjedelig

Til tross for at Jerv stilte ganske svekket grunnet skadeprobl­emer, er han fornøyd med hvordan sitt eget lag presterte

–Vi gjør det vi skal gjøre, er profesjone­lle og gjør en bra kamp. Det er ikke så mye mer vi kan gjøre. Det var en litt variabel motstand, så det ble jo litt kjedelig også, sier Kristensen.

De fikk riktignok en henvendels­e fra Jerv-apparatet onsdag kveld om å utsette oppgjøret, men dette kom ifølge treneren på for kort varsel til at det var aktuelt.

– Det er ikke slik at vi sier nei til det fordi vi ønsker å spille mot et dårlig lag, men vi har et apparat rundt kampene våre. Vi kan ikke bare utsette det og få 10–15 frivillige til å komme igjen en annen dag, så det ble en litt for kort frist. Det er synd for Jerv, for vi ønsker jo å møte det samme laget som de andre møter. Vi kan uansett ikke gjøre noe annet enn å spille mot dem som kommer hit, sier Kristensen

 ??  ?? Aron Lindstrand startet oppgjøret som keeper, og avsluttet som spiss det siste kvarteret, hvor han også fikk aeren av å score kampens siste mål.
Aron Lindstrand startet oppgjøret som keeper, og avsluttet som spiss det siste kvarteret, hvor han også fikk aeren av å score kampens siste mål.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway