Lister

Inviterer hele Lister-regionen

- Av Bjørn Hoel

– Jeg ønsker å invitere folk fra hele Lister til markering av Verdensdag­en for fysisk aktivitet mandag 14. mai, med et dagarrange­ment på Nordberg fort.

Ordene tilhører fagleder for Treffpunkt i Vanse, Anne Bente Birkeland.

Treffpunkt dagsenter er en avdeling for psykisk helse innen barne- og ungdomstje­nestene i Farsund kommune.

Med inviterte mener hun alle brukere og personale på dagsentre og avdelinger for psykisk helse i Lister-kommunene, samt DPS Lister til en dag fylt med aktivitete­r, turer, spill, med mer. Også frivilligs­entralene i de forskjelli­ge kommunene er invitert.

– I år spiser vi lapskaus fra flykjøkken­et, vi skal konkurrere, synge og kose oss, understrek­er Birkeland.

Det er altså Farsund som er vertskommu­ne i 2018. Ifjor var Haegebosta­d vertskommu­ne, og året før var man på Feda i Kvinesdal.

– Dette går på rundgang i kommunene og gir samhold og muligheter for å knytte bedre kontakter, også med behandling­ssenteret vårt på Vollan, forteller Birkeland, og føyer til.

– I år har vi også invitert Lyngdal, som jeg håper vil synes at dette er interessan­t.

Hun sier at bakgrunnen for å ha slike arrangemen­t hvert år er fordi man ser viktighete­n er fysisk aktivitet.

– Og så er det et stort pluss at man gjør noe felles. Så håper jeg at mange velger å komme. Jeg har dessuten bestilt fint vaer, sier Anne Bente Birkeland.

 ?? FOTO: HEDDA OVIDIA STØLEN ?? Fagleder for Treffpunkt Vanse, Anne Bente Birkeland håper mange inviterte fra hele regionen tar turen til Nordberg fort mandag 14. mai.
FOTO: HEDDA OVIDIA STØLEN Fagleder for Treffpunkt Vanse, Anne Bente Birkeland håper mange inviterte fra hele regionen tar turen til Nordberg fort mandag 14. mai.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway