Lister

– Dette var en deilig kamp!

Trener Øyvind Maude Nedland er strålende fornøyd med spillerne sine etter at Flekkefjor­d slo seriefavor­itt Express på hjemmebane lørdag.

- Av Svein Morten Havaas

–Det var en deilig kamp! Vi har vaert for dårlige på dødballer hittil i år. Derfor var det gøy å vinne en kamp på nettopp det. Dette var en skikkelig lagseier, sier Maude Nedland til Lister24 etter kampen som laget hans vant 3–2. Fullt fortjent, ifølge treneren.

Det var imidlertid bortelaget som ledet til pause, og de hadde en ball i tverrligge­ren tidlig i andre omgang. Men så kom seks magiske Ffk-minutter midtveis i andre omgang. Først fikk hjemmelage­t straffe som midtbanedi­rigent Runar Hansson satte sikkert i mål. To minutter etter headet Svein Terje Sinland ballen i mål etter en ny dødball. Og etter 69 minutters spill økte Danchriste­r Virak ledelsen til 3-1. Han fikk ballen på bakre stolpe på en corner. Den satte han sikkert i nota.

Express reduserte til 3-2 åtte minutter før full tid. Trener Øyvind Maude Nedland innrømmer at han var nervøs da.

– Jeg må innrømme at jeg på et tidspunkt fikk flashback til Jerv 2-kampen i fjor da vi også ledet mot slutten, men tapte på overtid. Men denne gangen står vi på hele veien. Det var fantastisk deilig, avslutter Ffk-treneren.