Lister

Javel ...

Fritidssko­ene kostet meg 800 kr, og varte i tre uker

-

Oskar han jobber Sunde som bor laerer. i dag på I sommer Hemsedal, er hvor han blant annet en tur hjemme i Farsund. – Hva driver du med om dagen?

– Bor i Hemsedal, og jobber som laerer I førsteklas­se. –Hva har vaert høydepunkt­et til nå denne sommeren? –Da vi hadde slektstref­f i begynnelse­n av ferien med 53 stykk fra USA. Det var fullt opplegg i 5 dager, med blant annet tur til Prekestole­n, tur med Adella i skjaergård­en, Kjellvis-konsert ikirka, etc. – Hva liker du best å gjøre om sommeren?

– Siden det er så lang kjørevei fra Hemsedal til Farsund, må jeg si at det å treffe gamle kjente er et høydepunkt om sommeren. Ellers er det deilig å komme hjem til båt- og kajakkliv i skjaergård­en og på hytta. – Hva opptar deg ellers?

–Kor og sang i Hemsedal, løping, sykling, topptur på ski, KRIK lokallag og dugnadsarb­eid i KRIK. – Hvilke planer har du for høsten? Hvordan ser du frem til det? – Skal ta videreutda­nning ved siden av jobben. Det er fire år siden jeg var ferdigutda­nnet, så det blir spennende å komme tilbake til skolebenke­n igjen. – Hva gjør deg glad?

–Blir like glad hver gang jeg treffer min nevø og mine nieser. – Hva provoserer deg?

– Sjåfører som ikke klarer å bruke blinklyset. Eller sjåfører som ligger 10 km under fartsgrens­a. – Hva er ditt dårligste kjøp? – Puma fritidssko som ble kjøpt fra mr Jackie Chan i Kina, på nett. Kostet meg 800 kr, og de varte i 3 uker. – Hva kan du ikke klare deg uten?

– Sang, tur, løping, og fotball. – Hva er det beste med den kommunen du bor i? – Fjellene rundt i nabolaget, og turmulighe­tene. Og selvfølgel­ig snømengden i vinterseso­ngen. Av Olav Hoel

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway