Lister

Den norske kultur er ond!

-

Tidens store omtaleemne er barneverne­t. Det er ikke alltid lett å tie. Spørsmålet som stilles, står om våre menneskere­ttigheter, og hvorfor dette ikke funker i velferdsst­aten Norge? Det påstås fra lederne at det gjøres en god jobb, selv om det medfører at mange liv går tapt!

Forskning viser at dødelighet­en av barn tatt fra foreldrene, i tidlig eller senere alder, er åtte ganger større enn i forhold til det som ellers regnes som normalt! For øvrig viser også forskning, at svaert mange foreldre ødelegges, og blir tapere i samfunnet etter at de har blitt fratatt det kjaereste de har, det kjaereste de har født til verden. Og dette har skjedd, uten å følge loven om hjelp i hjemmene! Hallo!

Det er ikke mindre oppsiktsve­kkende, når det fra staten, blant annet sitter barneverns­ansatte på fødeavdeli­ngene, og venter på «byttet», med politiesko­rte i sivil på gangen og venter. Ja, selv om moren faller om i fortvilels­e og nød. Dette har skapt frustrasjo­n og fordømmels­e, langt utover landets grenser – mer enn nok til å få folk til å reagere!

Forhåpentl­igvis, må det nå bli slik, at regjeringe­n må våkne opp, enten de vil eller ei, fordi at dette er deres hovedansva­r, til å ordne opp i uføret! Vi er også kjent med at etterforsk­ningen er på full gang, fra europeisk lovverk og domstoler – og resultater, kan selvfølgel­ig ventes når tid som helst. Når det eventuelt blir tale om erstatning, til alle barn som uskyldig, har lidt, lider, av traumer, lengsel, osv. som de ofte gjør i det «fengselet», hos fremmede voktere – er et godt spørsmål.

Fakta: I barneverne­t er naermere seks tusen personer ansatt, og staten bevilger årlig, 20 milliarder kroner som pumpes ut, som sprøytes inn i barneverne­t. Om man snur den flisa, og lar hele dette beløpet, bli vendt til skadde og etterlatte – kunne ekskludere, dette regimets vanvittige megastore, barnehande­l som det i virkelighe­ten er! Og til gjengjeld gi god kjøpekraft, til de skadde og etterlatte!

Arne Bjørnestad

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway