Lister

Skal vaere på vei til Tyskland

- Av Olav Hoel

Etter det Stavanger Aftenblad erfarer skal det vaere snakk om Union Berlin, som ble nummer åtte i 2. Bundesliga (nivå to) i Tyskland sist sesong. Det er den samme klubben som forsøkte seg på Ryerson også i vinter, men da ble det ikke noe av.

– Det ryktet om Julian og Union Berlin har vel gått siden januar. Det er altfor tidlig å si noe. Det har ikke kommet noe konkret bud, men en forespørse­l om det kan vaere mulig å få til en overgang. Men jeg vil ikke kommentere hvem som har henvendt seg. Jeg vil ikke kommentere spekulasjo­ner, sier Viking-trener Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad.

20 åringen fra Lyngdal har kontrakt med Viking ut innevaeren­de sesong, og klubben vil ifølge avisen kun ha krav på i underkant av 250.000 euro i utdannings­kompensasj­on om han velger å forlate klubben etter sesongen. Velger klubben å selge i sommer, vil de kunne få mer penger for Ryerson.

Da overgangen gikk i vasken i vinter, ga han tydelig uttrykk for at han var skuffet.

– Det var dit jeg så for meg å dra. Men så ble det ikke noe av det. Det er jeg ikke veldig fornøyd med, kan du si. Den kunne gått i boks, sa Ryerson til Aftenblade­t da klubben startet sesongoppk­jøringen i januar.

Søndag spilte Ryerson hele kampen, og scoret Vikings første mål da klubben slo Jerv 4-1 hjemme på Viking stadion. Det kan fort ha vaert den siste kampen han spilte for Stavangerk­lubben.

Ifølge Stavanger Aftenblad skal Viking-spilleren Julian Ryerson fra Lyngdal vaere på vei til 2. Bundesliga i Tyskland.

 ?? FOTO: CARINA JOHANSEN / NTB SCANPIX ?? Julian Ryerson kan ha spilt sin siste kamp for Viking.
FOTO: CARINA JOHANSEN / NTB SCANPIX Julian Ryerson kan ha spilt sin siste kamp for Viking.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway