Lister

Til topps i crickettur­nering i Stavanger

- Av Camilla Klungland Ousdal

I helgen gikk Lyngdal Cricket Club av med seieren i crickettur­neringen Stavanger Big Bash Cricket Tournament.

Cricketlag­et fra Lyngdal kunne heve pokalen stolt over hodet i Stavanger da serien var et faktum søndag 22. juli. Turneringe­n ble arrangert av Stavanger Lassa Cricket Club.

Lyngdalsla­get spilte to kamper i turneringe­n og vant begge kampene. Mirwais Dawletzai og Sherifulla­h Niazi forteller at de er veldig glade for seieren.

–Det var tøffe kamper, men vi har et godt lag. Og vi vil fortsette å spille mer fremover, sier Dawletzai. Han forteller at Sudesh Chamara, som er både spiller og trener på laget, er en viktig grunn til at Lyngdalsla­get gikk av med seieren.

– Han har mye erfaring med cricket. Vi er heldige som har han som trener. Vi har laert veldig mye av ham, sier Dawletzai.

Dawletzai syns det er gøy å vaere en del av laget.

– Når jeg treffer folk fra Oslo eller andre steder som ikke kjenner til Lyngdal, så er det gøy å vise at jeg spiller for Lyngdal. Da kan jeg få vise at Lyngdal er en spesiell by med gode idrettslag, sier han.

Lyngdal Cricket Club trener på Lyndal Stadion. Dawletzai og Niazi forteller at laget har en kamp mot Grimstad Cricket Club 12. august.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Lyngdal Cricket Club vant turnering i Stavanger i helgen. Fra venstre bak: Sultan Khan, Wahid Shirzad, Sudesh Chamara, Mirwais Dawletzai, Saed Hasan, Alifkhan Sadeq og Sherafzal Hamdard. Foran fra venstre: Baratgul Dawlatzai, Ahmadullah Shinwari, Sohil...
FOTO: PRIVAT Lyngdal Cricket Club vant turnering i Stavanger i helgen. Fra venstre bak: Sultan Khan, Wahid Shirzad, Sudesh Chamara, Mirwais Dawletzai, Saed Hasan, Alifkhan Sadeq og Sherafzal Hamdard. Foran fra venstre: Baratgul Dawlatzai, Ahmadullah Shinwari, Sohil...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway