Lister

Scoret sitt første mål for A-laget

- Av Lars Erik Larsen

Dejan Prelevic (15) fikk sitt tredje innhopp på A-laget for Flekkefjor­d mandag og svarte med scoring.

– Det var spesielt å få den scoringen. Jeg har drømt om å spille på A-laget og å score mål. Nå har jeg klart begge deler, sier 15-åringen til Lister.

Prelevic beskriver seg selv som en rask spiller med et bra skudd. Den beskrivels­en er riktig, mener assistentt­rener Ole Tom Røynestad.

– Han er skikkelig uredd type som bare går på. Han driter i om motspiller­ne er langt eldre enn seg selv. Det er en veldig spennende spiller.

Jevngamle Truls Hove fikk også prøvd seg i mandagens kamp. I likhet med Prelevic viste han spennende kvaliteter.

– Disse to fortjener å få prøve seg på dette nivået og det viser begge to i denne kampen. Får vi beholde spillerne over en god periode, vil A-laget bli veldig bra på sikt.

Prelevic sin scoring kom like etter at Vindbjart 2 hadde redusert til 1–3 på overtid. At det ble tre mål som skilte lagene, var ikke ett mål for lite, ifølge Røynestad.

– Det burde vaert mye mer. Vi har utrolige mange sjanser og en leverer strålende kamp. Vi mangler et par spillere som normalt er blant de som starter for oss, men utfordrern­e leverer varene. Og så må jeg trekke fram Ronny Risnes. Han er kampens beste spiller. Siden han gjorde comeback i sommer, har han bare blitt bedre og bedre.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Dejan Prelevic satte sitt første mål for Flekkefjor­ds A-lag mandag.
FOTO: PRIVAT Dejan Prelevic satte sitt første mål for Flekkefjor­ds A-lag mandag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway