Lister

– Hun skaper veldig mye

Grytting Larsen scoret 14 mot Giv Akt

- Av Olav Hoel

Cecilie Grytting Larsen scoret 14 av målene da FIL slo Giv Akt 26–19 onsdag kveld. Etter kampen vanket det skryt fra spillende trener og storesøste­r Julie. – Hun skaper veldig mye sjanser og scorer mye når hun er i angrep. Hun spilte veldig godt, så jeg er fornøyd med lillesøste­r i dag. I tillegg har hun jo en god trener, sier Julie Grytting Larsen og ler.

– Knoter mye

FIL tok ledelsen ved Cecilie Grytting Larsen før det var spilt et minutt, og laget ledet fra da av og ut kampen. I en kamp hvor alt ikke stemte hundre prosent for hjemmelage­t, leverte keeperne Emma Salvesen og Bettina Skofteland flere gode redninger.

– Jeg er fornøyd med resultatet, men jeg synes vi knoter mye. Vi misser eller bommer på mange gode sjanser i angrep og slipper litt for lett til i forsvar. Både Emma og Bettina stod derimot kjempegodt i mål, så det kompensert­e for det at vi kanskje ikke stod like godt i forsvar til tider, sier Larsen.

Hun trekker derimot frem Viktoria Tønnessen, som gjorde sine saker godt i forsvar.

– Hun er ute og låser slik at Giv Akt ikke får spilt ballen videre, og det er akkurat slik hun skal gjøre det. Hun stod kjempegodt og hadde mange gode taklinger i forsvar, sier Larsen.

– Fornøyde så langt

Onsdagens seier var FILS femte for sesongen etter sju spilte kamper, og gjør at laget nå er oppe i ti poeng, og a poeng med serieleder Lund, som riktignok har en kamp mindre spilt enn FIL.

– Vi henger med, og håper selvsagt at det fortsetter sånn. Vi er veldig fornøyde så langt hvor vi har spilt gode kamper, men jeg gleder meg til vi får hakket mer kontroll. I dag var det litt mange dårlige pasninger og litt rot. Får vi luket ut sånne feil, så kommer vi til å spille enda bedre, sier Larsen.

Lørdag ettermidda­g møter laget Søgne på bortebane, en kamp de ser frem til.

– Vi gleder oss til den kampen. Vi er klare. Jeg vet ikke helt hva slags lag Søgne har i år, men vi skal i hvert fall stille opp med det vi har, sier

 ??  ?? Cecilie Grytting Larsen ble kampens toppscorer med sine 14 mål.
Cecilie Grytting Larsen ble kampens toppscorer med sine 14 mål.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway