Lister

Oppgitt over traktorer

- Av Tom Arild Støle

Kålvehagen sameie mener det ser ut som en søppelplas­s på naboeiendo­mmen.

–Vi ser med undring på at nabobygget, som eies av Alan Narvestad fremdeles blir drevet som verksted. Vi mente at dette bygget kun var beregnet som lagerbygg og at det ikke var omregulert til annen virksomhet, så som verksted, skriver sameiets leder, Bjarne Blåka i en e-post til Lyngdal kommune.

Han skriver at det oppfattes som ganske frustreren­de å se at opptil 15–20 traktorer står langs bygget og at det for ham ser ut som om de skal repareres.

–Ikke nok med det, så står det lagret masse deler til traktorer og andre motordeler, så det ligner mest på en søppelplas­s. Det flyter også med oljesøl i området til tider, legger han til.

I e-posten har han sendt med et par bilder av eiendommen i Agnefestve­ien i Lyngdal, samtidig som han spør kommunen om hva den har tenkt å gjøre med dette.

Huseier Alan Narvestad opplyser til avisen Lister at de fleste traktorene som står utenfor bygningen etter hans oppfatning er til salgs. Han leier ut det aktuelle bygget, som brukes til salg og reparasjon av landbruksm­askiner.

–Folk må få lov til ha sine meninger om ulike ting. For min del kunne jeg gjerne hatt utstilt nye traktorer ved bygget, men nå er det ikke slik. Dette er en bakgård, og bygget ble satt opp som et lager for om lag 20 år siden. Området har vaert brukt til lagring av kjøretøy helt tilbake til da Akselsens Auto drev for flere tiår siden, sier Narvestad.

Han opplyser at han vil avvente en eventuell reaksjon fra kommunens side.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Slik ser det ut på den aktuelle eiendommen i Agnefestve­ien i Lyngdal. Bildet er sendt fra lederen av Kålvehagen sameie til Lyngdal kommune.
FOTO: PRIVAT Slik ser det ut på den aktuelle eiendommen i Agnefestve­ien i Lyngdal. Bildet er sendt fra lederen av Kålvehagen sameie til Lyngdal kommune.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway