Lister

«Slangen i paradiset»

- Jan Skoland

Det er mange som tro at det er Knut Arild Hareide som er selve «slangen i paradiset» i KRF, men det er feil. Hareide er bitt av slangen og har derved fått inn giften med et evig hat mot Frp og isaer Sylvi Listhaug. Listhaug er den stortingsp­olitikeren som står mest opp for de sanne kristne verdier.

Den virkelige «slangen» utgir seg for å vaere en «Fredsfyrst­e» og holder hus i Oslo Fredssente­r (Oslosenter­et) og heter Kjell Magne Bondevik. Han sier han er en kristen, men det er løgn. Sannheten er at han er sosialist, humanetike­r, elsker islam, og har tatt «Dyrets merke» og er blitt Guds og de sanne kristnes fiende. Han er livsfarlig for KRF.

Vi så i avstemning­smøte på fredag da blå side vant seieren, da hoppet Bondevik opp av stolen og sprang bort til Kjell Inge Robstad og prøvet å sprøyte hans djevelske gift inn i Robstad. En gift med hat og forrakt mot den borgerlige siden og mot Frp.

I 2017 gikk Oslo Fredssente­r med nesten 5 millioner kroner i underskudd. Bondevik ønsket penger av Erna Solberg, men fikk det ikke. Da gikk han til Jonas Gahr Støre og lovet at dersom Støre ville støtte «Fredssente­ret» økonomisk, skulle Bondevik som gjenytelse kaste ut den blå regjeringe­n ved hjelp av KRF. Dette synes Støre var en kjempegod ide, og Bondevik gikk til Hareide med løfte om en lysende fremtid dersom Hareide tok KRF inn i en rød retning for å felle den blå regjeringe­n.

Vi vet ikke ennå om Kjell Inge Robstad har tatt imot giften fra «Fredsfyrst­en». Dersom Robstad viser tegn til dette i fremtiden, må Robstad fjernes fra KRF umiddelbar­t. Man må ikke gjøre samme feilen som med Hareide, der man ventet for lenge med å kaste han ut av partiet. Nå må KRF gå i retning mot Bibelen og ikke som i dag, mot Humanetisk forbund.

Ber stortingsr­epresentan­t fra KRF Hans Fredrik Grøvan fra Lyngdal, å advare Robstad om ikke å videreføre Bondeviks ubegrunned­e hat mot Frp og Sylvi Listhaug. Ellers blir dette den endelige slutten på partiet KRF ved neste stortingsv­alg.

Dersom man fikk fjernet «arvesynden» fra Kjell Magne Bondevik i KRF, kunne man i prinsippet slått sammen KRF og Frp og PDK, som da ville ha blitt Norges største politiske parti.

 ?? FOTO: BJØRN HOEL ?? Jan Skoland betegner tidligere statsminis­ter Kjell Magne Bondevik i KRF som «slangen i paradiset».
FOTO: BJØRN HOEL Jan Skoland betegner tidligere statsminis­ter Kjell Magne Bondevik i KRF som «slangen i paradiset».

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway