Lister

Ny leteaksjon uten resultat på Knaben

- Av Åse Astri Bakka

–Kjaere alle hjelpere, takk for alt dere har bidratt med så langt. Dessverre har vi heller ikke i dag sett noe til pappa Ingvald.

Dét skriver Marianne Tjørnhom på Facebook-gruppen «Leteaksjon etter Ingvald Tjørnhom» lørdag ettermidda­g.

Den planlagtem private leteaksjon­en i Knaben-heiene lørdag foregikk i regn og vind, og Ingvald Tjørnhom ble som nevnt ikke funnet.

Det er nå to uker siden den turvante kvindølen dro ut på dagstur på Knaben om formiddage­n søndag 28. oktober. Da han ikke kom hjem til avtalt tid ble han meldt savnet søndag kveld. Siden har store letemannsk­aper vaert i sving i flere omganger.

Marianne Tjørnhom informerer de mange medlemmene - omlag 1.300 - av Facebookgr­uppen om at det røffe vaeret gjør at det ikke planlegges organisert søk søndag.

– Neste helg er det meldt bedre vaer, og vi håper å få til noen gode søk fra 16.-18. november hvor vi organisere­r. Dersom noen velger å gå ut i mindre grupper i dagene som kommer og på eget initiativ, så er det fint om dere bruker GPS med sporlogg på og gir oss mulighet til å laste ned loggen ved leilighet, opplyser hun.

Tirsdag ble det opprettet en todelt innsamling­saksjon for å skaffe penger til søk etter Tjørnhom ved bruk av helikopter, men denne type søk krever bedre vaer enn det var i helgen.

Heller ikke lørdagens leteaksjon resulterte i funn av savnede Ingvald Tjørnhom (79).

 ?? FOTO: CECILIE NILSEN ?? Dårlig vaer gjorde lørdagens søk etter Ingvald Tjørnhom utfordrend­e. Bildet er tatt under et tidligere søk.
FOTO: CECILIE NILSEN Dårlig vaer gjorde lørdagens søk etter Ingvald Tjørnhom utfordrend­e. Bildet er tatt under et tidligere søk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway