Lister

Mener han har fulgt opp vedtak

Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik skriver at han har fulgt opp kommunesty­revedtak gjennom budsjett og økonomipla­n.

-

Kongsvik svarer slik på Listers konkrete spørsmål:

– Ja, og det er lagt inn i rådmannens forslag til budsjett for 2019 og økonomipla­n 20192022, svarer Kongsvik.

– Har du andre kommentare­r i forhold til kritikken som Stave reiser?

– Grunnen til at det tok noe tid til å besvare spørsmålet i formannska­pet, var at jeg oppfattet at Stave ønsket å få opplyst møtedatoen­e. Dette trengte jeg nødvendigv­is noe tid på finne, skriver Kongsvik og føyer til:

– For øvrig vil jeg opplyse om at det ikke har vaert et oppfølging­smøte på Farsund Fjordhotel­l. Det som har vaert av møter er et åpent møte på fjordhotel­let 20. september (flyttet fra Parken), der også daglig leder av F365 deltok. 4. oktober var ordfører og jeg på et ide/ oppfølging­smøte med representa­nter fra FLH på Rederiet hotell, og den 15. oktober hadde ordfører og jeg et internt møte.

–Mener du at naeringssj­efen bør vaere kommunalt ansatt? Hvis ja, har du tilkjenneg­itt dette ståstedet i noen sammenheng­er etter at du begynte i jobben som rådmann i Farsund kommune?

– På det siste møtet i arbeidsgru­ppa ang samarbeids­avtalen mellom kommunen og F365 tilkjenneg­a jeg at min oppfatning er at det er mer hensiktsme­ssig å organisere naeringssj­efarbeidet i kommunal regi enn i et eget selskap, dette basert på erfaringer fra tidligere arbeidsfor­hold. For øvrig viser jeg til saksutredn­ingen.

 ??  ?? Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik startet i jobben som rådmann i Farsund kommune 1. september.
Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik startet i jobben som rådmann i Farsund kommune 1. september.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway