Lister

Gratulerer Farsund ungdomsråd!

-

Da Farsund ungdomsråd for 2017/18 ble presentert på Facebook for et år siden, fikk de to kommentare­r:

Torrey Skeibroks kommentar: «Dette er bare en helt fantastisk gjeng som vi er super stolt av. Dere skal vaere med å gjøre en forskjell i vår kommune.»

Arnt Abrahamsen­s kommentar: «Ungdommer som engasjerer seg for en god fremtid for unge i Farsund!»

Jeg ble veldig glad, og faktisk litt stolt (enda jeg ikke kjenner noen av dere) da jeg leste følgende i Lister24 tirsdag 4.12.18:

«Fra Kristianse­n & Selmerolse­n sivilarkit­ekter har også ungdomsråd­et blitt invitert til å komme med innspill angående Kolonihage på Stave, noe de er negative til.

– FU mener at det ikke er en kolonihage, men et hyttefelt. Hvis kommunen sier ja til dette, må de kanskje si ja til andre også. Det er de unge som skal bo her framover, og de vil beholde området og det fine kystområde­t som det er. Det er mange andre steder i kommunen det kan bygges hyttefelt, heter det i møterefera­tet.»

Håper Farsund ungdomsråd­s reflektert­e og visjonaere innspill angående «Kolonihage­n» på Stave blir tatt på alvor, og at ordføreren og varaordfør­erens kommentare­r ikke bare er «festtale». Farsund kommunes politikere har mye å laere av dere! Stå på videre!

Hilsen

Odny Mathisen

4.12.18

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway