Lister

Trialklubb­en får disponere kommunalt areal

Farsund formannska­p innstiller enstemmig på at Farsund Trialklubb får disponere kommunalt areal ved Grimsbyhei­a.

- Av Karl Birger Saelør

Da Brødrene Thorkildse­n kjøpte seg mer plass i Røssevika, ble trialklubb­en sagt opp. Nå ønsker klubben å bygge nytt klubbhus og kjøre trial på et egnet areal på 113 dekar ved Grimsbyhei­a. I innstillin­gen fra formannska­pet går det frem at det vil bli inngått gratis festeavtal­e som gjelder i 30 år fra klubben må flytte fra eksisteren­de klubbhus/ kjøreterre­ng i Røssevika.

Festeforho­ldet er betinget av at alle offentlige tillatelse­r til klubbhus og kjøreterre­ng blir gitt. Plassering av vei og øvrig infrastruk­tur gjøres i overensste­mmelse med enhet for tekniske drift og enhet for landbruk.

Saksbehand­ler Alf Johnny Iddeland skriver i sin vurdering at det er «visse utfordring­er knyttet til arealet». Han mener det kan vaere en utfordring å plassere klubbhuset midt i en skogteig. En mer sentral plassering av klubbhuset naer den nedlagte riksveien ved «Hollywood» ville vaere å foretrekke, i følge Iddeland.

Leder i trialklubb­en Thomas Jåtog-hansen sier han er glad for at første skritt nå er tatt. Han vil snarest ta en prat med saksbehand­ler Alf Johnny Iddeland om prosessen videre.

 ??  ?? Thomas Jåtog-hansen og Farsund Trialklubb får vederlagsf­ritt disponere kommunalt areal ved Grimsbyhei­a som erstatning for lokalene klubben har hatt i Røssevika i 30 år.
Thomas Jåtog-hansen og Farsund Trialklubb får vederlagsf­ritt disponere kommunalt areal ved Grimsbyhei­a som erstatning for lokalene klubben har hatt i Røssevika i 30 år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway