Lister

Ordføreren var dommer

- Av Torrey Enoksen

Det vites ikke om ordfører Jan Kristensen delte ut mange gule eller røde kort i tillegg til to-minuttere, men romjulsfes­ten til håndball i Lyngdal IL ble en suksess.

– Det er første gang at vi i Lyngdal idrettslag håndball har arrangert egen romjulsfes­t. Jeg ble skikkelig imponert over oppslutnin­gen, det må ha vaert rundt 150 mennesker på tribunen. Jeg tror ikke det var siste gang at vi drar i gang et slikt arrangemen­t, sier håndballed­er Jon Andreas Vinsrygg.

Torsdag kveld var mange av de mellom 100 og 120 spillerne i Lyngdal idrettslag­s håndballav­deling samlet til romjulsfes­t. Servering av julegrøt, kaker og mer var noen av lokkemidle­ne for å få spillerne sammen med foreldrene, besteforel­drene og vennene deres til å legge turen til Lyngdalsha­llen fjerde juledag.

– Det var nok en del som hadde lagt familiesam­menkomster og andre festlige lag til denne kvelden, for mange av spillerne klarte faktisk å få med seg mange som kom for å se dem spille, sier Vinsrygg.

– Hvordan klarte dere å få ordføreren til å stille opp på en slik kveld?

– Det var sporty gjort! Han tok på seg oppgaven med å dømme en kamp mellom trenerne og damelaget, som til slutt endte med 8–9 seier til damene. Der etter stilte han opp mellom stengene som keeper, der ungene kunne skyte på ham. Ordføreren imponerte, sier Vinsrygg.

– Kan du si noe om rekrutteri­ngen er til håndballen i Lyngdal?

–Vi har per dags dato ingen guttelag i noen serier, kun jenteog damelag. For oss var det viktig å vise guttene hva håndballen står for, slik at vi kan få dem inn i hallen, mener håndballed­eren.

 ?? FOTO: JON ANDREAS VINSRYGG ?? Ordfører Jan Kristensen stilte i både rød Lyngdalsge­nser og hadde kortene på lur da han stilte opp på romjulsfes­t for håndballen i Lyngdalsha­llen.
FOTO: JON ANDREAS VINSRYGG Ordfører Jan Kristensen stilte i både rød Lyngdalsge­nser og hadde kortene på lur da han stilte opp på romjulsfes­t for håndballen i Lyngdalsha­llen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway