Lister

Solgte bilen etter en skuffende sesong

- Av Lars Erik Larsen

Støle valgte foran 2018-sesongen å gå over til Citröen DS3 Cup etter å ha blitt norgesmest­er i racing to år på rad. Overgangen til den franske bilen og DS3 Cup ble på ingen måte slik Støle hadde håpet på. Noe han heller ikke la skjul på selv etter sesongens siste løp.

– Fra to sesonger hvor alt var på stell, har jeg denne sesongen stort sett hatt problemer. Det gjør noe med motivasjon­en og lysten til å holde på. Nå skal jeg ta det med ro i noen uker eller måneder for å finne ut av hva jeg skal gjøre til neste år, sa han i oktober.

Noen måneder senere er bilen solgt.

– Bilen ble solgt rett før jul og per nå har jeg ingen planer for kommende sesong. Sannsynlig­vis blir dette et pause-år for min del. Kanskje dukker jeg opp i et løp eller to, men jeg tviler på at det blir noe mer enn det.

– Vurderer å slutte helt med motorsport?

– Nei, det gjør jeg ikke. Motorsport er som en kronisk sykdom du aldri blir kvitt. Jeg skal tilbake, kanskje for fullt allerede til neste år.

Før den tid må han på biljakt. En biljakt som neppe resulterer i ny fransk bil, om vi skal tro Per Andre Støle.

– Jeg har alltid hatt en forkjaerli­ghet for tyske biler. Du kan trygt si at det ikke har endret seg selv om jeg har prøvd Citröen, hehe. Men du skal aldri si aldri.

Per Andre Støle har skilt lag med sin franske flørt, Citröen DS3, og er usikker på om han kjører løp kommende sesong.

 ?? FOTO: VIDAR FALKUM ?? Per Andre Støle tviler sterkt på at han kjører mange løp i 2019.
FOTO: VIDAR FALKUM Per Andre Støle tviler sterkt på at han kjører mange løp i 2019.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway