Lister

Så blir disse tre stående: TRO …

-

Paulus underviser i Korinterbr­evet kapitel 12 og 14 om nådegavene. Han gjør det fordi nådegavene­s plass i menigheten er viktig. Men midt i undervisni­ngen kommer kapitel 13 inn, som en påminnelse og en viktig korrigerin­g i undervisni­ngen om nådegavene. Nådegavene har sin plass i menigheten, men en dag opphører tungetalen og profeterin­gen. En dag er det ikke behov for helbredels­ens nådegave lenger. Alt dette er for en begrenset tid. MEN DET ER NOE SOM BLIR STÅENDE! Det er tro, håp og kjaerlighe­t. I dag er temaet tro.

Det viktigste et menneske kan oppleve er å bli et Guds barn. Det er det samme som å bli en kristen. Det er troen som gjør oss til det. ”Tro på den Herre Jesus, så skal du bli frelst.” Jeg velger å tro. Tro er tillit, man tar imot. Man godtar tilbudet og sier ja-takk.

Da vi tok imot Kristus, ble vi Guds barn. Joh 1,12. Å tro er å legge sitt liv i Guds hender. Man stoler på Gud. Kristenliv­et blir et liv i tro.

Et liv i tro. Hvilke endringer i livet gir troen? lyst til å lese i Bibelen ny kjaerlighe­t til Gud opplevelse av å vaere tilgitt ny omtanke for andre glede av å tilbe Gud lyst til å vaere sammen med andre kristne

Det viktigste valget et menneske tar – er å tro på Jesus. Det får konsekvens­er for tid og evighet. TROENS gave i våre liv varer evig.

Nå ligger et nytt år foran oss. Vi kan få lov til å ta imot og tro på Jesus.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway