Lister

Ikke valgkamp enda, ordfører

- Jon-are Åmland, Ordførerka­ndidat, Lyngdal KRF

Svar til ordfører Jan Kristensen.

Takk til ordføreren for svar på mitt leserinnle­gg om midler til sykkelstie­r. Jeg vil komme med følgende kommentare­r:

For det første kan jeg forsikre ordføreren om at innlegget ikke var noe valgkamput­spill. Bakgrunnen er rett og slett en interesse og et engasjemen­t for å få fart på utbygging av gang- og sykkelstie­r i kommunen. Som nevnt i innlegget er dette en viktig sak for KRF, og jeg vil derfor gjøre mitt ytterste for å få dette på plass så fort som mulig.

For det andre har jeg aldri betvilt ordføreren­s innsats og vilje i dette arbeidet. All honnør til ordføreren for den jobben som er gjort. Det jeg har tatt opp er finansieri­ngen og muligheten for statlig tilskudd. Jeg ville forsikre meg om at kommunen benyttet seg av den statlige tilskuddso­rdningen, og kunne motta millionstø­tte til viktige prosjekter. Jeg har altså stilt spørsmål om dette to ganger uten å få et skikkelig svar – slik jeg ser det. Da må det vaere legitimt å stille noen kritiske spørsmål.

For det tredje kan jeg forsikre ordføreren om at KRF selvfølgel­ig vil fortsette å stå sammen med de andre partiene og sikre en bred enighet om utbygging av gang- og sykkelstie­r. Det har da aldri vaert snakk om noe annet, her har jo KRF vaert en pådriver. Og er det noe som virkelig ville glede meg, så er det om vi får tildelt midler for 2019, selv om det ble søkt etter søknadsfri­sten.

Til slutt vil jeg si at jeg kommer nok ikke til å slutte å mase om dette med det første. Ikke fordi det snart er valg, men fordi jeg er levende opptatt av trygge trafikale forhold for de myke trafikante­ne.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway