Lister

Ønsket som ny leder av handelsfor­eningen

- Av Petter Emil Wikøren og Øyvind Adrian Skogmo, Lindesnes

Valgkomite­en i MHSF har innstilt Atle Homme som førstevalg til lederstill­ingen etter at Lotte Fredriksen Syltevik før jul varslet at hun ikke ønsket gjenvalg.

– Vi ønsker en styreleder som er inkluderen­de og samlende. Vi trenger ikke noen som skal komme og røske opp i ting, vi trenger en som samler de kreftene som er igjen. Vi er veldig fornøyd med at han har takket ja. Han var førstevalg­et vårt, sier Jens Olav Damkås, talsmann for valgkomite­en.

Homme er daglig leder for Sørlandsba­det i Lyngdal. Han har også tidligere vaert leder for Skalldyrfe­stivalen i Mandal.

– Jeg har hatt en dialog med valgkomite­en og har sett på forespørse­len som interessan­t og en fin utfordring, sier Homme til Lindesnes.

Det er generalfor­samlingen som til sist avgjør ved valg hvem som blir ny leder. Så langt ønsker ikke Homme si så mye om saken.

– Jeg avventer hva generalfor­samlingen sier. Det skal foretas et valg 26. februar og jeg venter litt på hva som skjer der, sier Homme.

Homme opplyser til avisen Lister at det ikke vil ha noen innvirknin­g for hans rolle som daglig leder på Sørlandsba­det i Lyngdal, dersom han blir valgt til styreleder i Mandal Handel og Service Forening (MHSF).

– Mitt fokus på Sørlandsba­det vil stå like sterkt, om ikke sterkere, kommentere­r han.

Atle Homme blir etter all sannsynlig­het ny styreleder for Mandal Handel og Service Forening (MHSF).

 ?? FOTO: CHRISTINA CAMPO ?? Innstilt som førstevalg: Atle Homme kan bli ny styreleder i Mandal Handel og Service Forening (MHSF).
FOTO: CHRISTINA CAMPO Innstilt som førstevalg: Atle Homme kan bli ny styreleder i Mandal Handel og Service Forening (MHSF).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway