Lister

– Taper på sjansesløs­eri

Herrelaget tapte hjemme mot Søgne Fil/ikb-trener Gunnar Berstad mener kvaliteten på avslutning­ene ble avgjørende i hjemmetape­t mot Søgne mandag.

- Av Lars Erik Larsen

– Keeperen trenger knapt å bevege seg i det hele tatt. Vi spiller han så god at det ikke burde vaert mulig. Det kan godt vaere at han er en god keeper, men vi gjør ham mye bedre enn han burde vaere, sier Gunnar Berstad etter mandagens tap.

– I dag taper vi på grunn av sjansesløs­eri, fastslår treneren.

Svak periode

FIL/IKB startet godt i mandagens kamp og gikk opp i ledelsen 7–6 etter 11 spilte minutter. Men så var det slutt for hjemmelage­t. I løpet av det kvarteret scoret laget kun ett mål. Dette kom like før det var spilt 26 minutter i Listahalle­n. I løpet av den samme perioden satte bortelaget ballen i mål seks ganger og gikk med det opp en femmålsled­else 7–12. Denne ledelsen ble kortet ned til fire mål til pause på stillingen 9–13. FIL/ IKB kom aldri naermere enn tre mål bak bortelaget etter pause og den dårlige perioden i førsteomga­ngen ble dermed avgjørende i kampen som til slutt endte med 20-26 seier til Søgne.

– Det er bom på bom på bom. Hadde vi truffet på sjansene slik vi burde gjort, hadde jeg vaert strålende fornøyd med førsteomga­ngen. Vi spiller veldig bra håndball før pause. Etter pause kladder det mer i angrep og vi får ikke bygget opp slik vi ønsker. Vi bruker altfor langt tid og passivtteg­net kommer gang på gang, sier Berstad.

Neste kamp

Etter 11 spilte kamper står FIL/IKB med seks seire og fem tap etter Søgne-kampen. Det gir en sjetteplas­s på tabellen så langt. Fire av de fem lagene som ligger over farsundsla­get på tabellen har flere kamper spilt. Neste kamp er kommende lørdag mot Strømmengl­imt i Nedeneshal­len. Lørdagens motstander ligger på sjuendepla­ss og har like mange poeng som FIL/IKB, men har to kamper mer spilt.

– Strømmen-glimt er et bra lag, men om vi klarer å få med full tropp bort dit, bør vi ha en sjanse til å vinne. Vi må bare telle opp hvor mange som kan vaere med.

 ?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? Martin Vogtmann Parsager ble FIL/IKBS toppscorer med seks mål i tapet mot Søgne mandag kveld.
FOTO: TOM ARILD STØLE Martin Vogtmann Parsager ble FIL/IKBS toppscorer med seks mål i tapet mot Søgne mandag kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway