Lister

Det ble en topp kveld enda en gang

-

Takk for all god hjelp som jeg fikk i forbindels­e med Ukraina-konsert i Gyland lørdag 9. februar som jeg arrangerte.

Vil spesielt få rette en stor takk til hovedspons­or Flekkefjor­d Sparebank og alle dere andre som er med og sponser og støtter meg år etter år med dette viktige arbeidet. Og som gjør det mulig for meg og arrangere Ukraina-konsert for å hjelpe fattige familier i Ukraina.

Takk til Flekkefjor­d kommune for leie av grendehus gratis. Tonstad bakeri for bakverk som jeg fikk og alle dere andre som har vaert med og gitt kaker.

Tusen takk til Rett Kurs for veldig fin sang og vitnesbyrd mellom sangene. Her vi fikk en liten smakebit hvordan det er i himmelen.

Tusen takk til Mona og Kennet Tollefsen og Magda Åtland som passet på med mat. Linda Nedland for veldig fin pynting. David Liland for appell. Mardon Traelandsh­ei, Tom Arild Josdal, Audun Hovland, Kjell Peder Nedland og Tollak Nedland som var med og sette opp stoler og ryddet etterpå. Og alle dere andre som var med og ordnet til. Elmar Nedland og Kjell Peder Nedland som passet på billetter og penger. Gro Gundersen Ide for trykking og oppsett av plakater og billetter Ellen Lyster Aarsland med info om KPK og barneheime­n.

Og til sist, men ikke minst alle dere som kom og støttet opp om konserten.

Nils Asbjørn Åtland

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway