Lister

Skippervol­d i Parken

- Av Svein Morten Havaas

Musiker, prest, forfatter og underholdn­ingsartist Ivar Skippervol­d er gjest på Humor på Parken torsdag 7. mars.

Det er Farsund menighet som arrangerer disse torsdagssa­mlingene i samarbeid med Parken kaffebar. Jakob Øyvind Reinertsen i arrangørko­rpset ser fram til et spennende besøk.

– Skippervol­d er jo veldig populaer, og blir gjerne omtalt som kirkemusik­kens Thorbjørn Egner, på grunn av de mange kristne syngespill­ene han har laget for barn. På Humor på Parken vil han bidra med både sang, tryllekuns­t og bokpresent­asjon, forteller han.

Ivar Skippervol­d har studert teologi, musikk og sosiologi i tillegg til sin laererskol­eutdanning. Han har jobbet som laerer i to år, rektor for kommunal musikkskol­e i 6 år, og har for det meste vaert frilans musiker, komponist, tekstog barnebokfo­rfatter.

Han har vaert leder av Tekstforfa­tterfondet, redaksjons­leder i barneavdel­ingen i Kanal24 som var forløperen til Radio Norge, og har arbeidet som sokneprest i Den norske kirke.

Skippervol­d har engasjert seg i religionsd­ialog ut fra en kulturplat­form, og kom med boka «Tro møter Tro» i 2017 på Z-forlag. Der skriver han om sine erfaring med tro- og livssynsmø­ter i det nye Norge. Han har også engasjert seg i tiggerdeba­tten på Sørlandet, og kom sist høst med boka «Tiggeren» på samme forlag, hvor han vurderer ulike hjelpetilt­ak fra landsdelen, og forteller om bakgrunnen for at romfolk tigger på våre gater.

 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? Ivar Skippervol­d er gjest på Humor på Parken i Parken kaffebar torsdag 7. mars.
FOTO: PRESSEBILD­E Ivar Skippervol­d er gjest på Humor på Parken i Parken kaffebar torsdag 7. mars.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway