Lister

Rocket løs med gjengen

Birte Rafoss var én av flere dyktige solister som ga jernet lørdag kveld.

- Av Victoria Becker Meberg

En kveld fylt med gode gamle klassikere og dyktige lokale solister var det bandet leverte til en fullstappe­t kinosal. Classic Rock’n’roll med blås er det Blow your heads off spiller og det slo virkelig an hos publikum.

– Jeg visste ikke hva jeg gikk til men jeg ble veldig positivt overasket.

ORDENE TILHØRER Bente Berg, som var mektig imponert over kveldens opptreden. Hun var sammen med mannen sin Tor Arne Berg, som synes det er utrolig at folk bruker tiden sin på å stelle i stand et sånt show.

– Det står respekt av all tida de legger ned i dette, og det er spesielt gøy når de har med lokale sangere.

Berg forteller at de hørte om bandet i fjor og ble fortalt at det var noe de var nødt til å få med seg. Da passet det ypperlig at de skulle ha ny konsert i Farsund i år.

BLOW YOUR HEADS OFF , som består av Tor Arve Barøy, Ann Kristin Eikeland, Sven Eivind Stakkeland, Erling Gundersen, Daniel Hinderaker, Kaldo Kiis, Narve Kristianse­n og Idar Pedersen, sparte ikke på kruttet og leverte et solid repertoar. Hinderaker var ikke tilstede under kveldens konsert, men Christian Seneger steppet inn på trommer og ga publikum masse latter. Setlista for kvelden var variert. Første gjestearti­st var Martin Morsund, som ble utfordret til å gå ut av komfortson­en ved å synge en ballade av The Band fra 1974. Barøy omtalte balladen som «litt halvsutret­e, men en veldig fin sang». Etter at første lokalartis­t hadde fått brynt seg, strømte det på med fine toner og høyt tempo av de lokale solistene Maria Abrahamsen Østhassel, Martin Morsund, Jarle Viken, Gunnar Fossland, Pål Andrè Degerud, Birte Rafoss og Kristian Mathiassen.

– DENNE TYPE ARRANGEMEN­T hører til i Farsund og det er så gøy at de klarer å skape så mye entusiasme, sier publikumme­r Hilde Rullestad.

Hun synes kraften som utløses når bandet spiller sammen er unik og at blåserne gjør en skikkelig jobb med å holde trøkket oppe.

– Blåsere er undervurde­rt! Initiativt­aker til bandet Tor Arve Barøy sier seg til slutt veldig fornøyd med kvelden.

– Det var så gøy at det var helt utsolgt. Og for et publikum! Publikumet i dag får terningkas­t 6 uten tvil, avslutter han.

Det var så gøy at det var helt utsolgt TOR ARVE BARØY, INITIATIVT­AKER

 ??  ?? Blow Your Heads Off slår an med sitt massive trøkk på scener rundt om i landsdelen.
Blow Your Heads Off slår an med sitt massive trøkk på scener rundt om i landsdelen.
 ??  ?? Christian Seneger steppet inn på trommer på konserten i Farsund.
Christian Seneger steppet inn på trommer på konserten i Farsund.
 ??  ?? Birte Rafoss delte villig av sin stemmeprak­t som en av de lokale solistene.
Birte Rafoss delte villig av sin stemmeprak­t som en av de lokale solistene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway