Lister

Javel ...

- Av Olav Hoel

Jeg løper mye, ofte i parker i byene jeg besøker i Europa, men aller helst på Listastren­dene

Hilde Sirnes er mye på farten, men liker også å utnytte noe av det Lister-regionen har å tilby.

– Hva driver du med om dagen?

–Jeg har akkurat vaert i Praha for å møte stressede studenter til samtale midt i eksamensti­den, og samtidig ha møte med lokalstyre­t i ANSA Praha og ANSA Tsjekkia for å planlegge treff til våren.

– Hva kan du ikke klare deg uten?

–Hvis det er sånn praktisk tenkt, så tror jeg dessverre jeg må si telefonen min. Her er alle flybillett­er og hotellbest­illinger. Her er alle studentgru­pper og event jeg deltar på. Her foregår mange facetime/skypesamta­ler.

– Hvilke planer har du for våren?

– Reise og treffe alle studentene «mine» og nyte at våren og varmen kommer tilbake. Håper spesielt å få vaere i Praha når epletraern­e blomstrer i bakken over byen. Ellers se så mange fotballkam­per som jeg kan få med meg der ungene spiller.

– Hva gjør du for å koble av?

–Jeg løper mye, ofte i parker i byene jeg besøker i Europa, men aller helst på Listastren­dene, hvor yndlingslø­ypen går fra Østhassel til lille Havika, der man kan løpe både på strand/sti/grusvei.

– Hva skal til for å gjøre deg glad?

– Alt mulig. En fin sang, morsomme historier fra ungene, en god kopp kaffe, venninnepr­at, når mannen lager søndagsmid­dag, mennesker som smiler, sol og varme, utsikter på Villa Vidvanke, en god bok, listen er uendelig.

– Hvem fortjener skryt?

– Sonja Stensen, for at hun på en utrolig

engasjert og fantastisk måte sammen med andre foreldre har ledet innsamling av midler slik at 10. klassingen­e på Flekkefjor­d ungdomssko­le fortsatt kan reise på Polen turen.

– Hvordan ser en perfekt dag ut for deg?

–Da velger jeg meg en sommerdag da jeg våkner i senga med havutsikt på Villa Vidvanke, kaffe på den gamle trappa i sola mens alle sover for så å ha en lang stranddag på Lille Havika med unger og venninner. Blir vi bedt på deilig mat laget av min svigerinne på Vere til kvelden ville jeg vaere ganske lykkelig når vi vandret hjemover.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway